Vilka är de olika typerna av Inbyggda klänningar?

May 9

Det finns många typer av olika kvinnors monterade klänningar, från monterade manteln till tröja klänningar. Medan de skiljer sig mycket i sitt utseende, monterade klänningar alla har en gemensam faktor: De skapas för att visa upp en kvinnas figur. Den grundläggande skillnaden mellan stilar av inbyggda klänningar är deras syfte och deras utformning, som i hög grad skiljer en figursydd klänning från en annan. Vissa är utformade för fritidskläder, andra är gjorda för komfort, och ändå andra skapas för en natt av glamour.

En typ av figursydd klänning som har blivit populärt för Wall Street slitage samt de damer som lunch är monterade skidan. Denna typ av klänning är konservativ med en enkel design. Ofta fashioned i en en-färgade material, är detta inpassade klänningen ganska naivt. Även en tons klänningar är vanligast för den här stilen, det finns de som har pinstripes eller mönster. Dessa typer av klänningar är ofta bäras under en kavaj eller med en tröja knuten löst vid axlarna. Den här klänningen skapar en konservativ och diskret siluett.

En populär utrustat klänning för kvällen är en som har kommit att kallas sjöjungfrun klänning, en klänning som kramar kurvorna i kvinnans kropp ungefär som botten på en sjöjungfru kan visas. Detta sexig klänning smickrar en kvinnas figur. Ofta denna typ av figursydd klänning kommer att ha en rynkad fram och bak. Denna design teknik för att samla tyget tillåter ge när den person som bär den rör sig, och det döljer också eventuella siffra fel som kan förekomma.

I decennier har det tröja klänning varit en populär stil av figursydd klänning. Tillverkad av ull eller bomull eller något stickat material som en tröja kan skulpterad ur, är tröja klänning vara en riktig klassiker. Dessa klänningar varierar i längd från de korta minis till fullängds och flödande traditionell klädsel. En kabel är en populär designelement som ofta finns i monterat tröja klänning.

Ofta inkorporeras in i tyget av någon typ av monterade klänning är Lycra. För att skapa ett tyg som kan vara bilda passande men ändå bekvämt nog för den person som bär den för att böja och röra sig utan onödig oro, Lycra vanligen läggs in i en liten andel av tyget, vilket gör det har en elasticitet som en en-blandning tyg skulle inte erbjuda. Den figursydd klänning är en kvinnas vän, gjord för smickra henne och hennes figur.

  • En kvinna som bär en figursydd klänning.
  • En slida klänning är en typ av figursydd klänning.