Vad är Push polling?

May 15

En push opinionsundersökning är en listig marknadsföring teknik som låtsas vara en omröstning i hopp om att påverka opinionen, i huvudsak driver människor till en önskad tänkesätt. Push omröstningar motsätter av många professionella vallokal och politiska organisationer eftersom de är oärligt och potentiellt mycket farlig. De är klassiskt används i nära politiska kampanjer eller kämpa föreslagna omröstning åtgärder och lagstiftning. Det finns ett antal sätt att identifiera en push opinionsundersökning, och du bör lära dig att upptäcka ett så att du kan utvärdera upplevelsen av en enkät och avgöra om det var legitimt.

I fallet med en politisk tryck opinionsundersökning, kallar "polling" byrå tusentals hem och ber väljarna en rad korta frågor som tenderar att utformas på ett mycket negativt sätt. Dessa frågor innehåller ibland uppenbara desinformation, men de plantera frön av tvivel i väljarna sinnen. Till exempel kan en push Poller frågar "Vill du vara mindre benägna att rösta på kandidat Y om du visste att han var homosexuell?" I slutet av "poll" väljaren har intern innehållet i korta enkät, och detta kan påverka väljaren när han eller hon röstar, stöder kandidater, eller talar om politiska frågor.

Det finns ett antal olika typer av tryckmätningarna. Den mest godartade är enbart utformad för att få människor att tänka ett problem, medan mer aggressiva omröstningar smeta motsatta kandidater eller synpunkter. Frågorna som används i tryck röstningen är ofta mycket ledande, och ibland omvägar, eftersom de är utformade för att subtilt sprida desinformation.

Det första tecknet på att du blir inblandad i en push opinionsundersökning är längden på samtalet du har med den påstådda opinionsundersökare. Om ett politiskt enkät tar cirka tjugo minuter eller mer, är det förmodligen en legitim enkät. Det kan till och med innehålla några negativt inramade frågor, men frågorna kommer vanligtvis att upprepas för varje kandidat eller fråga som en del av forskningsverktyg för att lära sig mer om väljar yttranden. Den opinionsundersökare i en push enkät kommer också ofta misslyckas med att be om demografisk information vilken är en viktig del av någon verklig enkät. Dessutom trycker vallokalbyråer sällan identifiera sig eller kampanjerna de arbetar med.

Eftersom tryck polling är ogillat av de flesta av det politiska samhället, politiska kampanjer är oftast noga med att distansera sig från tryck polling. Dessa "omröstningar" ofta finansieras av grupper som stöder en viss kandidat, vilket gör att kandidaten att hävda någon kännedom om omröstningen. De administreras av företag som är specialiserade på telemarketing, eftersom tryck polling är helt enkelt en form av telemarketing.

  • Opinionsundersökare som är inblandade i en push enkät ofta misslyckas med att be om demografisk information.
  • Push undersökningar används ofta för att bekämpa föreslagna röståtgärder.