Beagle-Proofing Din Yard

April 7

Din Beagle behöver tydliga, konsekventa gränser inte bara att stanna i era gunst, men också bara för att vara säker. Dessa gränser börjar med utomhus: specifikt, med omslutande del eller hela din gård så det är rymningssäker.

Fäktning kommer i en mängd olika material och prisklasser, men viktigast för stängslet-byggnaden Beagle ägare är att oavsett vad du bygger vara tätt. Fråga din lokala järnaffär eller stängsel professionell vilka material bäst hålla Beagles på egen hemmaplan. När du eller entreprenören börja installera stängslet, gör mycket till att inga öppningar eller sprickor finns över eller under jord som kan tillåta din Beagle att lämna ett anbud för frihet. Och kolla minst varje vecka när installationen är klar: Beagles är mästare på forma kreativa utrymningsvägar genom att gräva under eller tugga hål i staket.

Going for en elektronisk staket

För många Beagle ägare, antingen kränker utsikten att installera konventionella stängsel sina visuella smaker eller härjar på deras hushållens budgetar. Hursomhelst verkar elektroniska stängsel för att skapa en attraktiv, kostnadsbesparande alternativ. När du har installerat ledningar under jord i ytterkanten av din bostad, spänne dig en speciell krage runt hundens hals. Om han korsar din tomtgränsen får han en mild elektrisk stöt.

Tyvärr alltför många Beagles och andra raser satsning utanför deras egendom linjer trots att få chockad - men sedan vägrar att komma tillbaka till sitt hemvist, eftersom de inte vill en annan mini-ryck. Och det är inte den enda potentiella problemet med elektronisk stängsel; en annan är att andra hundar, djur eller människor kan passera fritt in din trädgård, men din Beagle kan inte komma ifrån dem om hon är villig att riskera att få chockad. Med andra ord kan den elektroniska stängsel göra din hund mer sårbara för att bli attackerade eller stulen.

Summan av kardemumman: Lita inte på elektronisk stängsel för att innehålla din lilla hund. Beagle som försvinner kan vara din egen.

Bestämma mot ett elstängsel

Om du väljer att inte installera ett staket, låt inte din Beagle ut i din trädgård utan att du håller den andra änden av ett koppel. Oavsett hur mycket din lilla hund älskar dig, kommer hon att älska naturen mer. Om hon får chansen att utforska världen utanför bakgården utan att vara bundna till dig, kommer hon att hoppa på det - och resultaten kan vara tragiskt. Vissa hundägare installera ett elektroniskt stängsel tänker det kommer att skydda sina Beagle precis lika bra som en traditionell staket.

Även om du har angett en utomhus lekplats för din Beagle, inte lämna honom utomhus utan uppsikt. De stora utomhus, även inom ramarna för din trädgård, erbjuder alltför många faror för din lilla hund - risker som sträcker sig från farliga växter för att barnens leksaker till otäckta simbassänger. När din Beagle s utanför, vara där med honom - eller åtminstone vara att titta på honom från ett rimligt avstånd (dvs tillräckligt nära för att komma till honom snabbt om det behövs).