Vad är förbetalda avgifter?

October 15

Förutbetalda avgifter avser avgifter som betalas utöver andra avslutande kostnader i samband med att köpa ett hem. Låntagaren gör denna betalning till långivaren; förbetalda avgifter sedan på ett konto, och används för att betala sådant som fara försäkring, husägare försäkring, eller privata försäkringar för hypotekslån. Dessa representerar återkommande avgifter, snarare än de övriga kostnader som bara uppkommer i samband med stängning. Inte alla bostadsköpare kommer att krävas för att göra dessa betalningar; allmänhet, personer som representerar mer av en utlåningsrisk, eller som inte sätter minst 20 procent ned kommer att åläggas att betala.

Syftet med förbetalda avgifter är att säkerställa att den nya husägare har tillräckligt med pengar för att betala sina extra, återkommande räkningar som rör bostadsägande efter att köpet. Bortom bara inteckning betalning och skatter, är det nödvändigt att lägga försäkringar som husägare och / eller fara försäkring. Dessutom är alla som inte lägga ner 20 procent på hemsidan i allmänhet krävs för att betala privata försäkringar för hypotekslån tills det egna kapitalet i hemmet når den viktiga 20 procent varumärket. Dessa avgifter kan få kostsamma över det första året, eller åren av ägande.

När förbetalda avgifter samlas vid stängning, de sätter på ett konto av långivaren, och sedan används för att betala de ovannämnda räkningar. De nödvändiga beloppen kan variera mellan långivare och kan också variera beroende på kostnaden för huset och inteckning, men generellt de förbetalda avgifter kommer att täckas för nio månader till ett år. Det är i bästa intresse för både låntagare och långivare att göra dessa förbetalda avgifter del av stängning, trots att de avsevärt kan öka avslutande kostnader.

Detta beror på att alla låntagare som inte lägga ner 20 procent på hemmet, eller som har en tvivel kredit värdering, utgör en utlåningsrisk för banken. Samla förbetalda avgifter, som ibland kan kallas förbetalda poster, hjälper till att se till att den nya husägare inte gå in avskärmning. Helst ska det inte ta lång tid att komma till 20 procent eget kapital i hemmet, och på den punkten kommer det inte längre att vara nödvändigt att betala privata försäkringar för hypotekslån. Husägare försäkring är i allmänhet fortfarande krävs så länge det finns en inteckning i hemmet, samt fastighetsskatt och andra kostnader, så någon köper ett hem ska vara noga med att ta hänsyn till dessa, även om banken inte kräver förbetalda avgifter .