Framgångsrika Orsak Marknadsföring Presentationer: PowerPoint

March 2

PowerPoint är ett av de mest overused presentationsverktyg någonsin. PowerPoint används bäst för att förklara och förstärka ett tal, men i stället människor använder det som en krycka eller ersättning för engagemang eller för något att gömma sig bakom så att folk vann? € t titta på dem.

PowerPoint när de används på rätt sätt är ett kraftfullt verktyg, kan PowerPoint hjälpa till att organisera, förklara, underhålla, utbilda, och även väcka din publik. Men gräns PowerPoint-bilder till de saker som kan? € t sägas med ord eller bäst sagt eller förklaras med rutschkanor.

Några grundregler för PowerPoint:

  • PowerPoint är för din målgrupp, inte för dig. Donâ € t använda PowerPoint som en överdimensionerad, elektronisk notecard för din talande punkter. Lita istället på ett talande disposition kan du enkelt referera. Spara PowerPoint för att informera, utbilda och underhållande dina lyssnare.
  • Använd PowerPoint att säga saker som kan? € t sägas. I allmänhet använda dina bilder för att kraftfullt kommunicera något du canâ € t säga. Kom ihåg, bilder klargöra, demonstrera, och inspirera.
  • Om du måste använda text, använda så få ord som möjligt och inte innehålla mer än tre eller fyra rader per bild. Motstå frestelsen att ta med allt. Ge dina lyssnare precis tillräckligt för att förstå din punkt men inte så mycket att de donâ € t behöver det för att förklara det.

Itâ € s egentligen ganska enkelt. Du har bara en chans att göra en meningsfull mänsklig anslutning med dina lyssnare i en presentation. Ändå varje PowerPoint-bild du lägger minskar chanserna för att det ska hända.