Hur kan jag använda Homeopati för åderbråck?

March 1

Åderbråck är ful, utbuktande röd eller blåaktig färg och verkar på ytan av huden i ben och fötter. Även om inte farligt, villkoret anses oattraktiv och kan vara smärtsamt eller kliande. Eftersom med 2011 de enda kända behandlingarna för åderbråck är invasiva, skleroterapi och laserbehandlingar, vissa patienter att vända sig till mer naturliga, homeopatiska metoder för lindring. Några av de vanligaste teknikerna och ämnen som används för att behandla åderbråck inkluderar stödstrumpor, ben höjd, blåbär extrakt, trollhassel, hästkastanj frön, pulsatilla och cayennepeppar. När du väljer en metod för homeopati för åderbråck, införa åtgärder sparsamt i början, för att förhindra att allergier eller försvårande andra komplikationer.

Homeopati är det praxis att följa individualiserade, naturläkemedel i motsats till att använda en regim av kemiska kontra eller genomgår invasiva medicinska procedurer. Praxis är kontroversiell, och de totala fördelarna med homepoathy har varit svåra att studera. Homeopatiska metoder fördelas utifrån individuella preferenser, tolerans, sjukdomar och andra variabler som skiljer mellan patienter. Det som fungerar för en person kanske eller kanske inte fungerar för en annan. Därför är säkerheten för homeopati svårt att avgöra vilka typer av homeopati är olika för varje individ.

Innan intag några örter eller kosttillskott, börja din homeopati för åderbråck med stödstrumpor eller ökad fysisk aktivitet. Läkare vet inte exakt vad som orsakar åderbråck hos patienter, men vissa spekulerar att fetma, viktökning från graviditet, stående under lång tid och ökad östrogenproduktion kan vara de skyldiga. Genetik och åldrande kan vara orsaken för vissa människor, och i ett sådant fall homeopati för åderbråck kommer att erbjuda lite lättnad. Trollhassel, en astrigent härledd från trollhassel växt, lugnar huden inflammation och irritation av åderbråck. Applicera en liten mängd av trollhassel med en bomullstuss eller ren trasa för omedelbar lättnad.

Läkare varnar för naturläkemedel kosttillskott, särskilt för patienter som tar mediciner för andra sjukdomar. Rådgör alltid med din läkare innan du använder någon metod för homeopati för åderbråck. Några av de vanligaste växtbaserade homeopatiska behandlingar inkluderar sådana som reducerar inflammation och förbättra blodflödet. Cayennepeppar, hästkastanj kapslar och Pulsatilla stimulerar blodflödet och lindra smärta från svullnad. Blåbär extrakt, vitlök, ingefära och lök påverkar väggarna i venerna genom att minska fibrin och förstärka cellväggarna.

Användningar av homeopati för åderbråck varierar kraftigt. Mycket beror på sjukdomens svårighetsgrad, hälsa patienten, eventuella befintliga medicinska tillstånd, genetik och fler. För att förhindra komplikationer och garantera säkra och effektiva resultat, rådgöra med en läkare eller Homepathic vårdpersonal.

  • Vissa människor vänder sig till homeopatiska medel för att hantera åderbråck.
  • Stödstrumpor kan användas tillsammans med andra homeopatiska läkemedel för åderbråck.
  • Trollhassel, härledd från trollhassel buske, kan användas som en behandling för åderbråck.