Vad är en handduk Holder?

March 9

En handdukshållare är ett fast föremål som innehar och / eller delar ut handdukar. De typer av handdukar varierar kraftigt och det gör de typer av handdukshållare som finns idag. En handdukshållare kan användas utomhus, men de flesta innehavare handduk i hemmet finns i badrum och kök.

Pappershanddukar används i många kök för att torka upp oavsiktliga utsläpp. En pappershanddukshållare kan väggmonteras och håll rulle hushållspapper vågrätt, eller det kan vara en monter med en stav i mitten som håller pappershandduk rulle upprätt. Ett kök kan funktionen antingen krokar eller en torkställning under diskbänken för att hålla hushållspapper. De flesta hushållspapper är antingen gjorda av linne eller frotté. Linne är ett vävt material tillverkat av lin, medan frotté är en slinga bomullstyg.

Pappershanddukar kanske inte märk visas i ett badrum, även om det ibland magnetiska pappershanddukshållare placeras under ett metallskåp eller hylla. En handdukshållare för en liten handtorknings handduk nära diskhon är ett vanligt inslag i badrum. Typer av badrum handdukshållare inkluderar väggmonterade ringar eller barer samt handduksställ. En handduk monter kan placeras på en bänk eller på golvet. Några tjusiga handduk står har en uppvärmningsfunktion för uppvärmning handdukar.

Handdukar och badlakan kan vikas eller rullas på en hylla eller de kan hänga på en handdukshållare som är bar-formad och fäst på väggen. Vissa handdukshängare håller ett brett sortiment av handdukar och ett rack kan monteras på väggen eller passa på baksidan av ett badrum dörren för att spara utrymme. Baksidan av en badrumsdörren kan funktionen krokar snarare än en torkställning för handdukar eller kläder. Handdukshållare och ställningar kan vara tillverkade av krom, rostfritt stål, mässing, smidesjärn, plast eller trä.

En utomhus stil av handdukshållare har vanligtvis en bas ansluten till en monter. Flera stick-formade bitar kan fästas till huvudbasen för att hålla handdukar. Utomhus handdukshållare kan vara bekvämt för att hålla handdukar eller trasor som används för att tvätta en bil. De är också oftast portabel och kunde tas på camping resor.

  • En kökshandduk.
  • Den handduk bar är den vanligaste typen av handdukshållare.
  • Vissa pappershanddukshållare är utformade för att dosera ett papper handduk i taget.
  • Färgade bomull handdukar.