Vad är en Ear Wrap?

March 21

Öron wraps är en form av personlig prydnad utformats speciellt för öronen. Till skillnad från mer traditionella öron dekorationer kan ear wrap bäras utan nödvändigheten för piercing örsnibben eller med användning av ett spänne eller skruvmekanism. Som med örhängen, kommer örat wrap i en vind olika stilar och material, som gör det möjligt att bära dem i nästan alla miljöer.

En del av charmen med en öron linda runt är att enheten passar försiktigt runt den nedre halvan av örat, och förlitar sig på formen på hörsel sig att hålla utsmyckningen på plats. Den typiska designen inkluderar en form som tillåter omslaget till kopp över basen av örat kammaren och vila på utsidan av örat strax ovanför och på örsnibben självt. Medan passformen är ombonad, inte binda och är mycket bekvämare än andra typer av öronsmycken.

Funktionen för örat wrap smycken är väldigt likt den i örat manschetten, eftersom kroppen av anordningen kan förbättras med alla sorters stenar, berlocker och andra intressanta och visuellt attraktiva element. Detta gör det möjligt att samordna valet av wraps med andra smycken såsom halsband och slutföra en look som är enhetlig. De charm eller stenar kan också plocka upp på färgschemat för kläder bärs för tillfället.

Till skillnad från vissa andra alternativ med örat slitage, kan öron wrap örhängen ge en mer intressant prydnad för örsnibben. Istället för att kräva flera piercingar, gör en wrap det möjligt att pryda örat med flera olika stenar eller berlocker som vilar på den övre delen av örsnibben. Detaljen kan även röra sig uppåt på den nedre delen av örat, om så önskas. Således är det möjligt att bära en serie enkla diamanter som graciöst accentuera linjerna i örat eller gå med något som är mer färgglad och chunky för en mer avslappnad utseende.

Ett antal butiker erbjuder olika ett urval av öron wrap smycken. Som med andra typer av öron slitage, det finns wraps som görs från billiga material, vilket gör dem överkomliga för nästan alla. Det finns också öron wraps som byggs med guld och andra ädla metaller, och kan inkludera diamanter, rubiner eller andra ädelstenar i konstruktionen. Medan många människor tenderar att tänka på örat wrap som en form av utsmyckning för unga kvinnor, många designer är också smickrande för kvinnor som närmar sig medelåldern.

Inte bara kvinnor kan bära ett öra wrap. Män som vill pryda sina öron tillfälligt kan också använda sig av denna typ av tillbehör. Wrap designer för män varierar från enkla anordningar som verkar vara en serie enkla metallreglar upp och ner örat att utsmyckade charm som inkluderar allt från racing dekaler och cykelklubb emblem till religiösa symboler. Även om inte så lätt att hitta i detaljhandeln som radbryts för kvinnor, specialbutiker och nätbutiker är bra källor för manliga orienterad öron wraps.