Få Tillbehör för din bärbara dator

January 26

Laptop användare kan dra nytta av flera olika typer av tillbehör för att skydda sina bärbara datorer eller lägga till funktioner till dem. Här är några bärbara tillbehör att tänka på:

  • En bärbar dator fallet hjälper dig att bära den bärbara datorn runt och skyddar den från skador också. Vissa fall är mjuka sidor, vissa är svåra sidiga, och de flesta ger utrymme för att lagra en kabel eller DVD-skivor för din bilsemester nästa.
  • En fingeravtrycksläsare kommer inbyggt i vissa bärbara datorer. Dessa hålla inkräktare från att komma åt dina datorns innehåll. En fingeravtrycksläsare tillåter dig via din alldeles unika fingeravtryck. Du kan också köpa externa fingeravtrycksläsare.
  • Du kan köpa laptop lås, som ansluter till din bärbara dator. Du kan svepa låset runt ett skrivbord ben eller stol armen (som en cykel lås). Detta ger ett visst skydd om du måste lämna din bärbara dator obevakad under några minuter i en offentlig plats.
  • Externa CD / DVD-enheter är till hjälp om du köper en mindre bärbar dator som inte har någon sådan enhet inbyggd. Dessa enheter är användbara för installation program eller spelar ljud- eller videoinnehåll.
  • Flash-enheter är små lagringsenheter som du slot till en USB-enhet på din bärbara dator. Vissa minnen har en så stor lagringskapacitet som du kan använda dem som en andra hårddisk för att lagra filer, och de erbjuder bekvämligheten av att vara lätt flyttas från en dator till en annan.