Vilka är de bästa tipsen för att baka en Plum Tart?

January 1

Den vackra nyans av plommon är en av de många Allures av en nybakad plommon tårta. Den viktigaste ingrediensen i ett plommon tart visserligen är plommon, så de färskaste och mognaste behov att väljas. Detta är inte alltid det lättaste bedrift att utföra. Den föreslagna sättet är att köpa fler plommon än kommer att behövas, och sedan när de tvättas och skivas, provbitar av var innan du gör ett val som ska användas. Samt perfekta plommon, uppnå en ljus, är smördeg skal nyckeln till framgång för ett plommon tårta.

Hemligheten till pajskalet för plommon tart är att ha en som är både smörig och skarp. Det är även tillrådligt att göra deg för konditorivaror upp till en dag i förväg. Dessutom har många nybörjare bagare tycker att detta lindrar stress något.

Om det inte är möjligt att göra den kakdeg i förväg, alltid tillåta degen för skorpan att vila i kylskåp under minst en timme efter att ha gjort och före användning. Forma degen till en boll och täck tätt med plastfolie. Täcka den med plastfolie kommer att säkerställa att ingen luft kommer till degen och att det inte blir uttorkad.

Jämnt skiva plommon för tårta. Även om det är vanligare att en syrlig att presentera en distinkt design, kan frukten vara utspärrade i ett koncentriskt mönster eller strödda utan tanke om dess utformning. Hur frukten är placerad är helt enkelt upp till den person som gör plommon tårta.

När plommonen har lagts ut i förkokt pajskalet, stroke äggvitor tunt över plommonen när de läggs ut ovanpå förgräddade pajskalet med bakning borste. Detta kommer att bidra till att skapa en glasyr på plommon och säkerställa en jämnare bakning process. Detta kommer att hjälpa plommonen att färga jämnt som de bakar.

För att slippa göra en stor ugn rengöring, sätta en bricka under där plommon tart kommer att placeras i ugnen efter gräddning av bakverk skalet. Ofta mogna plommon förlorar en hel del juice under gräddningen. Kom ihåg att fodret facket inte bör placeras i ugnen under den tid pajskalet är matlagning. Annars tenderar inte att laga mat så snabbt som det borde. Ett jämnt kokta plommon tart är en skönhet att skåda.

  • Täcka degen i plastfolie kommer att se sin fräschör.
  • Den vackra färgen på färska plommon lägga till tjusningen av plommon tårta.