Vad är en signatur Bond?

May 21

I motsats till en vanlig bail bond, gör en signatur obligation inte kräva en svarande att göra en kontant deposition eller sätta upp någon säkerhet med domstolen. Känd också som en SUMMA obligation, kräver obligationen svaranden att underteckna en ed att inställa sig vid domstolen för rättegång vid en viss tidpunkt. Om svaranden underlåter att återvända för rättegången, domstolen ålägger en monetär böter och utfärdar en bänk arresteringsorder. Denna obligation är i allmänhet tillåten för tilltalade utan tidigare kriminalregister anklagas för förseelser eller mindre felonyavgifter. Endast svarande som utgör något hot mot samhället och kan lita på att komma till rättegången kan kvalificera sig för en signatur obligation.

Domstolarna tillåter fyra former av obligation skall utfärdas efter ett gripande. Förutom signaturen obligationen, kan talade betala en kontant deposition för övergång, där den häktade avancerar borgen pengar innan hans urladdning. En tio-procent obligationen tillåter fängslade individen att betala tio procent av hela borgen beloppet innan hans frigivning. Med säkerhet bond, en borgen borgensman, som godkänts av domstol, garanterar retur av den häktade på hans domstol datum. Om svaranden inte visas på domstolen dagen, måste OKSLAVARNA återför borgen beloppet i sin helhet.

Det är upp till courtâ € s godtycke om en anklagad person kan ha en SUMMA obligation. Fall då domstolar accepterar signaturen obligationen inkluderar intrång, skadegörelse eller förargelseväckande beteende. Domarna accepterar också signatur obligationer för anklagelser om stöld, oanständigt och oanständigt beteende och rattfylleri. Vissa jurisdiktioner kan tillåta SUMMA obligationen för fall av bedrägeri, federalt korruption, narkotikainnehav, barnpornografi innehav, och samlag med en minderårig. Förutom den typ av brott och defendantâ € s kriminalregister, domstolar tar också hänsyn till patientâ € s arbete, bostad och familjeförhållanden innan du accepterar en signatur obligation.

Mängden av en signatur obligation beror på brottets svårhetsgrad. Till exempel, en bokhållare som förskingrar $ 10.000 amerikanska dollar (USD) för en companyâ € s pengar kan frigöras på en $ 1,000 USD signatur obligation, men en misstänkt anklagas för ett hem invasion stöld kan frigöras på en $ 10,000 USD obligation. De flesta signatur obligationer är mindre än $ 25.000 USD. Domstolar kan också ställa villkor för obligationen, som inte diskutera saken med en annan misstänkt och stanna borta från de offer eller vittnen. De flesta obligationer begränsa resor och begränsa användningen av droger och alkohol av svaranden.

  • En signatur obligation tillåter inte ett defendent att göra en kontant deposition.