Borttagning Paulina Träd

May 26

Ta bort någon form av ett träd kan vara en hel del hårt arbete, men med Paulina träd som fungerar belastningen ökas ofta. Anledningen till detta är att Paulina träd exceptionellt snabbt växer. Demontering Paulina träd, medan en något svårt projekt, är något som du kan göra på en helg om du vill. Allt du behöver göra är att följa dessa enkla riktlinjer och du kommer att få trädet avlägsnas i en relativt kort tid.

  • Titta på trädet. Innan du börjar skära ditt träd ner, måste du ta en bra lång titt på det. När du tittar på ditt träd, måste du leta efter områden som redan kan vara döda, döende eller ruttna. Dessa områden av träd kan vara farliga på grund av bi eller geting angrepp, eller på andra sätt. Dessutom, som ni ser över ditt träd, tänka länge och hårt om om du verkligen vill det borta. Tänk på att när det är borta, är det inte kommer tillbaka.
  • Klipp ner till storlek. När du börjar skära ner ett träd, ett av de säkraste sätten att göra det är i små bitar. Detta gör att du kan styra var grenarna faller, och bidra till att förhindra eventuella skador på ditt hem. I fall som detta, är det en bra idé att börja så nära toppen av ditt träd som möjligt, och arbeta dig ner.
  • Använd en kvarn om möjligt. Det är ett mycket hårt arbete för att faktiskt dra stubben av ett träd ur marken så många människor kommer att välja att lämna stubben på plats. Om du gör det, bör du antingen hyra ett träd kvarn, eller hyra ett träd kirurg att göra jobbet åt dig. Denna utrustning gör att du kan slipa bort majoriteten av stubben, tills det är under jord. Det kommer inte att bli av rötterna, men gör att du kan vara säker på att du inte har några fula stubbar nedskräpning din gård.
  • Dra stubben. Gräv runt trädet så mycket du kan, för att mjuka upp stubben. Alltså omkring sex inches eller så från toppen av stumpen borra ett hål. Om stammen är för stor för dig att borra igenom, linda vissa kedjor runt istället. Haka dessa kedjor upp till en lastbil eller traktor, och dra inte ut. För att vara på den säkra sidan, se till att ingen är ens i närheten kedjan eller stubbe när du gör detta. Om kedjebrott, kan det allvarligt skada eller döda någon.
  • Arbeta snabbt. Eftersom Paulina träd är en mycket snabb odlare, kommer du vill arbeta snabbt. Det bästa sättet att du kan göra detta är genom att göra hela projektet i en enda helg. Lägg inte bort det när du väl har börjat, eller kanske du helt enkelt hitta ditt träd växer igen.