Vilka är de olika typerna av sovrum väggdekaler?

June 18

Sovrum väggdekaler är ett enkelt sätt att ändra utseendet på ett rum. De finns i ett brett utbud av storlekar från små, myntstora dekaler till stora väggmålningar som kan ta upp en hel vägg. Även kallad väggdekorationer eller Wallies kan dessa dekorera accenter finns i ett stort sortiment av teman som är lämpliga för alla sovrum inklusive blommig, former, bokstäver och ord. De flesta väggdekaler finns i många olika färgalternativ.

Majoriteten av sovrummet vägg Dekaler är vinyl. De kan användas för att jämna målade ytor, vilket gör dem ett bra val för sovrum väggar. Förutom väggar, kan dekaler användas för att dekorera sovrumsmöbler, dörrar och fönster. Ansökningsprocessen är relativt enkel och när rummet är redo för en makeover, är dekal lätt avlägsnas utan att skada ytan under.

Dekorativa väggdekorationer kan hittas i nästan varje tema. Nautical, blommigt, Zen och djurtryck är bara några exempel på det stora urvalet tillgängliga för vuxna rum. För barnrum, sovrum vägg Dekaler med fjärilar, nyckelpigor, prinsessor och hästar är tillgängliga för flickornas rum. Pojkar rums dekaler inkluderar drakar, skateboards, bilar och brandbilar. Bokstäver dekaler är ett annat alternativ och kan användas för att bilda ett barns namn eller initialer på väggen.

Skala och stick tillväxtdiagram väggdekaler kan hängas i en ung barns rum och används för att kartlägga deras tillväxt framsteg. Dessa dekaler finns i många teman, vilket gör det enkelt att hitta en som passar barnets rum inredning. En special belagd tavlan väggen dekal har en svart tavla finish för att skriva anteckningar eller spela spel i barnens rum. För äldre barn eller vuxna, kan en väggkalender dekal placeras i sovrummet för att hålla reda på scheman, möten och viktiga datum.

Vägg gränser har alltid varit ett populärt sätt att förbättra en utsmyckning system eller skapa ett tema för ett rum. Sovrum väggdekaler är också tillgängliga som vägg gränser, som lätt appliceras på väggen utan att använda lim eller pre-inklistrade gränser. Animal Print dekaler är ett unikt sätt att dekorera hela sovrumsväggar. Genom att måla väggen en solid färg och använda djurtryck dekaler, kan ett rum ges en zebra, leopard, eller gepard tema.

Stort sovrum väggdekaler, såsom träd, bilar, djur former eller figurer tar upp en stor del av väggen. Full väggmålningar kan också tillämpas på väggar, med hjälp av bekväma skal och stick inslag i väggdekaler. Målningar finns i en mängd teman, scener och bilder och även komma i blandade storlekar.

  • Många människor hänga kalendrar på sina sovrumsväggar.