Jämföra Online Banking

October 9

Om du är ute efter att komma in i internetbanker scenen, har du en stor pool av banker och kreditföretag att välja mellan. Naturligtvis kommer du vill högre ränta på besparingar och kontroll konton, låga avgifter och flexibilitet, men du vill att alla att när du använder en fysisk gren också. De frågor för internetbanker är lite annorlunda.

Du vill ha en bank med ett användarvänligt gränssnitt. Du bör kunna tala med bara lite experimenterande om en viss inställning kommer att fungera för dig. Stor, tydlig märkning och sticker ut menyer hjälp när du har precis kommit bekanta med en webbplats, men de ska också göra navigeringen enklare senare om du bestämmer dig för att ge banken ditt företag. Vissa banker även göra det svårt att komma dit du vill åka med belamra sina sidor med massor av erbjudanden som (låt oss inse det) är du förmodligen inte är intresserad av.

Även om hemsidan fungerar bra för dig, kan bankpolitik skicka tittar på en annan plats. ATM avgifter, medan tekniskt en hängare-on oro från i-persons bank, har en ny aspekt i Internetbank för om du går igenom en helt internetbank, kommer du alltid att använda en annan banks uttagsautomater, och avgifterna lägga upp snabbt. Kontrollera dina wannabe banker för ATM ersättningsprogram och rabatter; vissa kommer att kompensera för ett visst antal uttag eller upp till en viss mängd dollar, men en del kommer inte att kompensera alls.

Och slutligen, vet hur man gör insättningar. Vissa banker kan du skanna kontroller från hemmet, men andra kräver att du maila insättningskvitton till dem. Om du måste posta i inlåning, vet hur lång tid det kommer att ta för dem att nå ditt konto så att du kan undvika studsade kontroller-de brukar bära en otäck avgift med dem, och en eller två felsteg kan utplåna alla pengar du sparar genom lägre priser och genom att inte köra till banken. Bekvämligheten med Internetbank kan verka mindre värt när du måste betala extra för det, så välj din bank också. Lite tittar visar små skillnader, och små skillnader lägga upp, big time.