Vilka är de bästa tipsen för att göra Low-Fat Quiche?

May 12

Från utsidan, kan en quiche ser ut som en fyllning, hälsosam frukost full av färgglada grönsaker och proteinrika ägg; kan dock ser bedra. En traditionell paj görs ofta med grädde och högar av ost, som sedan alla typiskt bakas samman i ett fett-lastat skorpa. Några av de bästa tips för att göra en fettsnål quiche är att göra din egen skorpa eller ersätta den traditionella pajskalet med andra ingredienser, och att byta ut en del av de hela ägg och grädde för lättare alternativ. Att begränsa dina quiche fyllningar till bara grönsaker, och hoppa över ost, är också ett enkelt sätt att minska mängden fett i denna maträtt. För dem som fortfarande vill ha lite kött och ost, med hjälp av lean alternativ till din favorit frukost kött och en kvalitet, kan skarpa ost bidra till att minska fetthalten.

För att göra en fettsnål switch i jordskorpan, kan du antingen göra din egen pajskalet hemma med hjälp av en låg fetthalt recept eller ersätta standard skorpan för andra alternativ. Denna rätt är i grunden ett ägg-baserade, salta paj bakad insidan av en traditionell pajskalet, som ofta innehåller en hel del smör eller andra oljor. Strimlad potatis blandat med 1:59 äggvitor kan göra en utmärkt skorpa för en paj, och innehåller betydligt mindre fett än andra alternativ. Ersätta skorpan med friska, rullade-havre som bas kan också vara en bra idé.

En av de bästa tips för att göra en låg fetthalt quiche är att skära ner mängden hela ägg som du använder i skålen. Jämfört med ägget fyllning, ofta ser skorpan som en dietmat i jämförelse. Beroende på recept som du följer, kan du normalt minska mängden hela ägg med hälften, och sedan använda äggvita som ersättning för resten.

Traditionell kräm lägger även extra fett till skålen, men det kan lätt ersättas. När det kommer till den traditionella grädde, många skulle ofta tror att med hjälp av skummjölk i stället för tunga grädde skulle vara det bästa sättet att göra en fettsnål quiche; Men detta är inte sant. För att bibehålla strukturen på skålen samtidigt skära ut fett, användning indunstas, fettfri mjölk istället.

Utelämnande kött och ost från skålen är en av de bästa tips för att göra en fettsnål quiche. Använd i stället ett stort sortiment av färska, flavorful grönsaker bulk upp skålen. Säsongs sorter är ofta bäst och mest hälsosamma, även om en påse blandade frysta grönsaker som har tinats kan också göra för en välsmakande, låg fetthalt quiche. I stället för ost, som ofta lägger en hel del smak, krydda skålen med olika örter och kryddor.

Om youâ € ve redan ersätta jordskorpan och ägget fyllning, kan du ofta komma undan med en liten mängd kött och ost i din magra quiche utan att göra skålen alltför ohälsosamt. Magert kött såsom Canadian bacon eller centrum skär bacon, när det används i små mängder, kan göra din annars mager quiche verkar dekadent. I allmänhet är det bäst att hålla sig borta från korv, eftersom även de frisk sorterna innehåller en hel del fett. Om du också vill ost, är en av de bästa tips för att göra en fettsnål quiche att använda en liten mängd skarpa ost snarare än minskad fett, blander ostar. Den lilla mängden kommer smaken hela skålen, med ungefär samma mängd kalorier som en större mängd sänkt fetthalt ost.

  • Använda grönsaker som fyllning är ett bra sätt att göra låg fetthalt quiche.
  • Hela ägg kan ersättas med äggvitor att bidra till att uppnå en låg fetthalt quiche.
  • En crustless vegetabiliska quiche gjord med mager ost är ett bra val för människor som tittar sitt intag av fett och kolhydrater.