Vad är en Anhinga?

May 8

Den anhinga är en stor vattenfågel. Den mäter vanligtvis cirka 29,5-37,4 i (75-95 cm) i höjd, och väger ca £ 3 (1.35 kg). Ofta hittades nära floder, stöts, kärr, sjöar och liknande livsmiljöer, föredrar det de varma klimat som finns från sydöstra USA till nationen i Argentina.

Den har en lång, spetsig räkningen, som den använder för att spear och äta fisk. Hanen är oftast mörk i färgen, med undantag för vissa ljusare fläckar på sina vingar. Kvinnor har generellt lättare färg, speciellt på deras hals och bröst fjädrar. Till skillnad från många andra stora fiskefåglar, saknar anhinga olja körtlar till vattentäta sina fjädrar. Detta gör det möjligt att snabbt dyka i vattnet för fisk, men det måste regelbundet abborre och torka sina vingar ut.

Den anhingaâ € s släkte och art är anhinga anhinga. Det är också ibland kallas snakebird. Detta namn kommer från det sätt den simmar när dess fjädrar vattendränkt. Det är också på grund av detta faktum, när den simmar, fågelns långa, tunna hals och relativt tunna huvudet ser oftast väldigt mycket som en vatten orm. Det är också känt som ett vatten kalkon, på grund av dess breda, långa svansen. Även om dess färg är främst mörk, har anhinga en grönaktig irise till sina mörka fjädrar.

Annat än fisk har anhinga varit kända för att äta baby Alligatorer. Den förbrukar även kräftor, insekter, och groda ägg, bland andra varelser. När fisken anhinga spjut med sin spetsiga räkningen, ibland spjut det dem så hårt att det är nödvändigt för den att simma till stranden för att ta bort fisk från propositionen innan du äter den.

Anhingas är ofta förväxlas med skarvar, men många skillnader mellan de två vattenfåglar. Skarvar har en plattare, mindre spetsiga och gulare räkningen. De har inte heller lätt färg som finns på sina vingar, som anhinga gör. Skarvar kan också leva i kallare miljöer, och migrera på vintern till varmare områden. Även anhingas har längre svansar och halsar, och flaxa med vingarna och sväva under flygning, medan skarvarna i allmänhet bara lock och inte sväva under flygning.

Anhingas mate monogamously. Hanen startar en potentiell boplats, och svingar under uppvaktningen. Fåglarna kan bygga sitt eget bo, eller använd en som tillhörde en häger eller hägrar. Faktum Anhingas ofta häckar bland grupper av hägrar och hägrar. Kvinnliga anhingas brukar lägga ungefär fyra ägg, som kläcks efter en 29-dagars inkubationstid. Även beroende av sina föräldrar för en tid, kan ungarna simma bort från fara om det behövs.