Vad är Northumberland National Park?

May 7

Northumberland National Park är en av flera brittiska nationalparker. Det ligger i Northumberland County i England, nära Skottland. Noter funktioner i området inkluderar arkeologiska och militära landmärken, liksom flera turistorter. Landskapet har många kullar och dalar.

Den norra delen av England hus Northumberland National Park. Det är en expansiv mark, som omfattar över 62 miles (över 100 kilometer). Denna breda landskapet ger alltså upphov till en mängd olika miljöer, från de böljande Cheviot kullar till slätten till skogar. Många bäckar och dalar prick även regionen. Trots sin storlek, har området en ganska gles befolkning och en lika glesa antal besökare. De flesta av de 405 områdena i denna park är under statligt skydd, vilket innebär att aktiviteter som kan skada miljön och dess levande organismer är vanligtvis förbjudet.

Arkeologi är en viktigaste dra av Northumberland National Park, i synnerhet i det område som kallas den Breamish Valley. Flera landmärken av förhistoriska ursprung prick landet. Militära befästningar såsom små pele torn hus är också av historiskt intresse. Det kanske mest framträdande defensiv struktur som finns i parken är Hadrianus mur, en del av en romersk befästning som har förklarats som världsarv.

Turister som besöker Northumberland National Park dras till regionen för sitt landskap och arkeologiska erbjudanden, samt dess verksamhet. Middags och sightseeingmöjligheter finns i hela regionen, som är logi från små hotell till bed and breakfast. Några av de gemensamma aktiviteter som vandring, klättring, häst-ridning, cykling och djurliv tittar på. Djurlivet är varierande, bland annat en gemensam fågelart i regionen, storspov, som fungerar som den officiella symbolen för parken.

En betydande andel - ungefär en fjärdedel - av Northumberland National Park är under ägandet av Storbritanniens försvarsministerium. The Otterburn utbildningsområde består av en militär anläggning som utbildar tiotusentals soldater varje år. Medan många delar av detta område är förbjudet att icke-militär personal, är några av de Otterburn regionen tillgänglig för genomsnittliga medborgare.

Flera naturum ligger i hela parken. Den södra delen har ett centrum beläget inom Hadrianus mur. Landskap och historieutställningar fylla ett center nära Rothbury. Arkeologiska artefakter är huvudattraktionen på ett centrum ligger vid Breamish Valley. Parkens viktigaste tider av drift är i de icke-vintermånaderna. På vintern, många av parkens centra är endast tillgänglig på helgerna.

  • Ridning är en populär aktivitet i Northumberland National Park.
  • Några av de aktiviteter på Northumberland National Park inkluderar bergsklättring.