Hur gör jag grill Pork Chops?

July 12

Göra grill fläskkotletter innebär vanligtvis förvärma din grill och matlagning dem vid rätt temperatur och för rätt tid för att säkerställa en saftig fläskkotlett som är genomkokt. Du kan också marinera pork chops för extra smak. Vanligtvis tjockare fläskkotletter gynnas matlagning vid lägre temperaturer och under längre perioder än tunnare snitt. Oavsett vilken typ av klipp du väljer, dock är oftast nödvändigt för ännu matlagning och för att förhindra brinnande vändning. Dessutom kan du dra nytta av att använda en stektermometer för att avgöra när dina kotletter är klar.

Marine innan du grillar fläskkotletter kan bidra till att förbättra kotletterna "smak, och det finns många marinader att välja mellan. Till exempel kan du göra en marinad av honung, senap, soja, matolja och kryddor. Vissa människor gör också marinader ur ketchup, matolja, soja orsakar, Worcestershire sås, farinsocker och kryddor. Vanligtvis grillade Griskotlett recept kräver marinefläskkotletter i minst en timme.

Förvärmning din grill är typiskt viktigt när du vill grilla fläskkotletter. Du måste se till att grillen är varm nog att börja tillagningen så fort du ställer fläsk på grillen. Om du har en kolgrill, kommer du förmodligen att behöva förvärma den i ca 20 minuter för att få det färdigt, men en gasgrill tenderar att värma upp snabbare. Du kanske gör klokt i att läsa tillverkarens instruktioner för att lära dig hur lång tid det tar att förvärma din gasolgrill, men många kräver ca 10 minuter att värma upp tillräckligt för att grillfläskkotletter och andra livsmedel.

Tjockleken på fläskkotletter du väljer normalt roll en hel del när det kommer till den temperatur och hur lång tid det tar att laga dem. En tunnare fläskkotlett kommer sannolikt laga bäst på hög värme och under en kortare tid - ofta är tunna snitt görs på bara några minuter. Om du laga den här typen av fläskkotlett för länge riskerar du gör det torra och hårda. En tjockare snitt, å andra sidan, gör ofta bättre med låga grill temperaturer och en längre tillagningstid för att förhindra torkning av kött och bränna ytan innan insidan görs. Tjockare fläskkotletter kräver vanligen cirka 10 till 12 minuter av koktiden.

När du grillar fläskkotletter, de flesta matlagningsexperter rekommenderar vända dem ofta. Detta främjar även matlagning och hjälper till att förhindra att bränna dem. På samma sätt kan vända också hjälpa avskräcka köttet fastnar på grillgaller. Om du grilla tunna fläskkotletter, kommer du troligen att behöva vända dem åtminstone ett par gånger medan de lagar mat. Du kan behöva vända tjockare fläskkotletter ungefär var 3:57 minuter.

Även om du kan använda rekommenderade tillagningstider som en riktlinje, kan du göra klokt i att få en köttermometer och använda den för att avgöra när dina pock kotletter är säkra att äta. Fläskkotletter bör kokas till minst 145 ° F (ca 62,77 ° C) och fick sedan sitta i några minuter före servering. Om du laga dem till en lägre temperatur, riskerar du matförgiftning.

  • Heta kolbriketter i en grill.
  • Vanligtvis tjockare fläskkotletter gynnas matlagning vid lägre temperaturer och under längre perioder än tunnare snitt.
  • En köttermometer kan användas för att avgöra om kotletterna är klar.