Fråga Användare vad de tycker med en Omröstning

August 8

Bädda in en omröstning på din mobila webbsidan har länge varit en snabb och relativt enkelt sätt att engagera dina användare med ditt innehåll, så att de kan ge dig feedback om vad du € ve gjort och att väcka diskussioner i dina kommentarer avsnitt.

Poll tar Allt denna process till en annan nivå, vilket gör att dina användare att inte bara rösta på en fråga eller påstående du väljer, utan också för att se resultatet av omröstningen i realtid, på deras telefoner. På din mobil webbplats kan du bädda in en animerad stapeldiagram som visar vilken respons är i ledningen.

Fråga Användare vad de tycker med en Omröstning

Den grundläggande nivån Poll Allt är gratis men begränsad till endast 30 användare. Om du upptäcker att du har fler än 30 användare som försöker svara på dina omröstningar, kan du välja mellan sex nivåer av serviceuppgraderingar, allt från $ 15 till $ 1400 per månad och kunna rymma så många som 20.000 användare. Om du tillåter användare att skicka textsvar till valurnorna, överväga presentatör servicenivå, vilket gör att du kan moderera kommentarer (och ta bort eventuella obsceniteter eller spam) innan de visas på din webbplats.