Hur ska jag välja Vem är I mitt bröllop?

September 3

Att välja vem som är i ditt bröllop kräver en del eftertanke och diplomati. Du kanske också vill välja vem som är i ditt bröllop baserat på vilken typ av bröllop du vill ha. En liten intim bröllop kanske inte kräva många tärnor och marskalkar, eller ens en blomma flicka eller ring bärare. Ett stort bröllop tenderar att förknippas med flera medlemmar i den bröllopsfest. Vidare kan du välja vem som är i ditt bröllop utifrån de nya relationer som du förvärvar genom att gifta sig. Donâ € t välja bara från din egen familj, men också från din nya svär, när du kan.

Att vara i ett bröllop, i synnerhet som en brudtärna eller groomsmen bär en stor del av kostnaden. Den taktfull blivande bruden eller brudgummen kommer att överväga om en nära vän eller släkting verkligen har råd bekostnad av att köpa en smoking eller klänning. Om du verkligen vill ha någon att delta i ditt bröllop som inte har råd med dessa kostnader, överväga att betala dem själv. På ett respektfullt sätt, betona hur persona € s närvaro och delaktighet är en så stor gåva till dig, som du skulle vilja återgälda genom att täcka persona € s kostnader för kläder eller resor.

Du kanske också vill välja vem som är i ditt bröllop baserat på nya familjerelationer. Till exempel kan det groomâ € s syster eller älskade kusin ingå som en brudtärna. Eller alternativt, be dina nya familjemedlemmar att delta i bröllopet på andra sätt. Överväg att ha nya släktingar läsa en speciell dikt eller biblisk passage under ceremonin. Be någon att vara ansvarig för gästbok. Målet är att låta din nya familj vet, när det är möjligt, att de nu din familj också. Inklusive dem i ditt bröllop är ett första steg mot släta svärrelationer.

Den smarta bruden eller brudgummen vet att många pre-bröllop händelser som duschar eller groomâ € s parter måste organisationen av en icke-familjemedlem. I själva verket är det anses i dålig smak för brideâ € s familj att kasta en möhippa. Därför hjälper det att tänka som är i ditt bröllop baserat på en persona € s organisationsförmåga. Den naturliga part planerare bland dina vänner är ett bra val för ett bröllop skötare.

Men bara att välja vem som är i ditt bröllop baserad på vänskap eller familjeband ofta uppväger sådana materiella överväganden. En organiserad vän kan hjälpa ett bröllop gå lite smidigare, men så kan en bra Bröllopsfixaren. Om dina vänner och familj inte är naturliga planerare, de fortfarande kan vara det bästa skötare för att de älskar och stödja dig.

Ibland är det nödvändigt att välja vem som är i ditt bröllop baserad på familjeband. En brud eller brudgum kan behöva uppfylla de skyldigheter som en familj genom att fråga någon som inte är särskilt en vän. Även om en person som är i ditt bröllop är inte ett första val, kommer sannolikt, på oneâ € s bröllopsdag vara alltför distraherad att märka. Ibland kan en familj skyldighet övertrumfar motvilja mot faster Suzyâ € s dotter som alltid säger fel sak. Helt enkelt kommer ihåg, när du måste välja vem som är i ditt bröllop utifrån skyldighet, att bröllopet är bara en dag, medan äktenskapet bör hålla en livstid.

  • Att ha en gästbok tillgängliga efter bröllopet för deltagarna att underteckna kan hjälpa nygift par ihåg vem ska skickas ett tackkort.
  • En brud kan välja en nära släkting som en syster eller kusin att vara en brudtärna i hennes bröllop.
  • Det bästa man tar hand om eventuella bröllopspresenter medan paret är på sin smekmånad.
  • Storleken på bröllopet kan avgöra hur många människor som ska ingå i ceremonin.
  • För vissa är vänskap den viktigaste faktorn i valet som är i ett bröllop.
  • Välja bröllopspartimedlemmar kan vara en övning i takt.
  • Bridesmaids ansvarar för planering och dekorera en möhippa.