Vilka är de bästa tipsen för kostnadseffektiva Attic Uppvärmning?

August 26

De mest kostnadseffektiva metoder för vinden uppvärmning inkluderar användning av isolering och ventilation. I många fall behöver människor inte ändra eller ersätta sina värmesystem för att ordentligt värma sina vindar. Detta beror på att värmen stiger och med ordentlig isolering och ventilation, kan en vind hållas bekvämt varm även under de kallaste vintermånaderna. En av anledningarna som kan vindar är dragig och kall är att de inte är ordentligt isolerade och de är också avskurna från resten av huset. Det finns ett antal kostnadseffektiva sätt att ändra dessa två saker för att vända en kylig vindsutrymmet till en varm, bekvämt boende.

Om en vind inte redan isolerad, då husägare måste välja vilken typ av isolering för att installera. Om vinden är otillräckligt isolerad, sedan husägare måste besluta huruvida isoleringen bör bytas eller bara kompletteras. Ett annat viktigt steg i kostnadseffektiv vinds uppvärmningen bedömer fönstren på vinden. Fönster som är lös i dörr- eller som är gjorda av en enda glasruta kan tillåta en mycket värme att fly. En kostnadseffektivt sätt att hantera fönster som läcker värme är att ha dem täckta med plastfolie som kan tas bort på sommaren när fönstren öppnas igen.

När vinden har blivit korrekt isolerad, är nästa steg för att säkerställa att värme från resten av huset kan komma in i vinden. Detta kan vara så enkelt som att hålla en dörr till vinden öppen på en mer regelbunden basis eller ens ta bort dörren från gångjärnen och lagra den. Vissa vindar har pull-down trappor som i öppet hindrar en hall. I dessa fall kan det vara nödvändigt att installera ett par ventiler i golvet i vinden. Dessa ventiler tillåter varm luft från resten av huset att stiga in i vinden.

Attic uppvärmning för mycket små vindar kan vara så enkelt som att tillfällig användning av ett värmeelement. Denna typ av vinden uppvärmning är oftast inte idealisk för större utrymmen och endast fungerar bra om vinden har isolerats. En något dyrare sätt att hantera vinden uppvärmning är att installera dubbel spröjsade fönster som maximerar mängden solen som kommer in på vinden.

  • Dubbel spröjsade fönstren kan maximera mängden solljus som kommer in en vind.
  • En värmeelement kan vara ett kostnadseffektivt sätt att värma en vind.