Hur väljer jag det bästa bröllop Scrapbook Idéer?

July 29

Göra ett bröllop klippbok är ett bra sätt att se till att minnena av en viktig händelse aldrig glöms bort. Snarare än att bara införliva bilder, som ett fotografi album, kan ett bröllop klippbok också spela in små detaljer i de händelser som ledde fram till och efter bröllopet, samt införliva konstnärliga godbitar som hjälper återskapa den romantiska och spännande atmosfär av händelsen. Välja den bästa bröllop klippbok idéer kommer att bero på flera faktorer, bland annat personlighet paret, tillgången på memorabilia, och nivån på skrot-bokning skicklighet.

En av de bästa bröllop klippbok idéer är enkel: börja tidigt. Om du skapar ett bröllop klippbok är viktigt för en brud eller brudgum, är det viktigt att börja samla föremål för boken så snart uppdraget meddelas. Bygga ett bröllop klippbok eftersom processen sker är mycket enklare än att återskapa händelseförloppet månader eller år efter att de har inträffat. Börja squirreling bort poster såsom engagemang foton, biljetter från bröllops montrar, bilder från klänning beslag och vinprovningar, tygprover, och även smekmånad resväg för att skapa en heltäckande bild av månaderna fram till den stora händelsen.

Leta på nätet för ett brett utbud av information om scrapbooking i allmänhet och i synnerhet bröllop klippbok idéer. Många upplever scrapbookers köra webbplatser ägnas åt stilar, tips och layoutfrågor. Internet kan också vara en stor resurs för viktiga inköp, såsom klippbok själv och ett stort utbud av scrapbooking material. Bröllop klippbok idéer kan vara omfattande och något överväldigande; se till att välja en layout och plan som passar in med parets stil och gör skapandet av boken kul, inte en börda.

En relation startar inte med ett bröllop; några stora bröllop klippbok idéer inkluderar sätt att införliva parets tidiga förhållande och med livs innan möta varandra. Fråga föräldrar och vänner för fotografier från barndomen, och ge brudparet en sida vardera för att minnas sin barndom och ungdom. Sedan överväga att skapa en sida om parets tidiga dagar tillsammans, använder några minnen, till exempel bilder, kort, eller minnessaker från datum för att bidra till att ge boken något sammanhang.

För själva bröllopet, se till att anlita en pålitlig och väl ses fotografen att se till att bröllop bilder är vackra och personliga. Prata med fotografen i förväg för att vara säker på att han eller hon vet de viktigaste ögonblicken i ceremonin och mottagning för att fånga. Överväga att be fotografen att belysa viktiga ögonblicken, som fadern ger bruden bort, tårta-skärning, den första dansen, och toasts. Var noga med att spara bröllop MINNES såsom kronblad från buketten, menyn, texter till det första dansmusik, eller till och med strumpeband. Dessa små detaljer kan hjälpa ett par minns dagen av deras bröllop med perfekt tydlighet, även decennier senare.

  • Många faktorer går till att göra ett minnesvärt bröllop klippbok.
  • Ett bröllop klippbok kan inkludera bilder av ceremonin.
  • Blommor från brudens bukett kan läggas till ett bröllop klippbok.
  • Ett bröllop klippbok bör innehålla små detaljer för att hjälpa paret minns sin bröllopsdag med stor tydlighet.
  • Att ha ett lager av grundläggande scrapbooking leveranser är avgörande när du gör ett bröllop klippbok.
  • Det är viktigt att se till att fotografen vet vilka stunder att fånga under ceremonin.
  • En pålitlig, väl ses fotograf bör anlitas för att garantera vackra bröllopsbilder.
  • Många människor sparar memorabilia som brudens strumpeband.
  • Det är viktigt att börja samla föremål för klippbok så snart uppdraget meddelas.