Vad är några bra växter att växa med barn?

January 26

De flesta barn älskar att hjälpa mamma och pappa med vad theyâ € re gör just nu och det sträcker sig till trädgårdsarbete eller trädgårdsarbete. Barn älskar också att plantera saker och se dem växa. Så vad är några bra växter att växa med barn?

Nöjet att se blommorna blommar kan fördröjas något, men påskliljorna är stora växter att växa med barnen. De är härdiga och inte alltför noga med där de planteras, så länge de är djupt nog och de spetsiga ändarna av glödlampor pekar uppåt. De blommar också tillförlitligt, år efter år. Allt en förälder behöver göra är att se hålen är minst 6 inches djupt.

Små, prydnads kalebasser är också underbara växter att växa med barnen. Kalebass frön är billiga och ett paket med blandade frön kommer att ge många intressanta proffsiga frukter. De är lätta att sköta och barn kommer att fascineras av att se de ljusa orange blommar och de små kalebasser vid basen. Varje anläggning kommer att bli en överraskning att den typ och färg på kalebasser som kommer att visas, så sorten är ett extra plus. Barnen kan vattna sina kalebass växter och hjälpa till att utbilda dem till staketet eller spaljé där de kommer att växa.

Suckulenter är också bra växter att växa med barnen. Kaktusar med mjuka ryggar och små aloe växter kräver endast tillfällig vattning och starkt solljus för att blomstra. När de växer för stora för sina krukor, kommer ett barn också få erfarenhet av transplantera dem till en nyare, större pott. Aloe är också ett bra medicinalväxt, vilket ger föräldrarna en möjlighet att diskutera nyttiga växter med sina barn.

Även i de nyttiga växter ven är örter. Dessa är stora växter att växa med barnen. De kan odlas i små krukor, och barnet kommer att ha glädje av att se (och provsmakning!) Sin basilika, oregano eller mejram som används i rätter som serveras i hemmet. Detta öppnar dörren för matlagning lektioner, liksom. Grönsaker kan också vara bra växter att växa med barnen. Tomater är särskilt bra eftersom de kan odlas i krukor och enkelt vårdat. Kom bara ihåg att sätta en insats i potten så tomaten kan ha stöd.

När tänker bra växter att växa med barn, föräldrar behöver tänka på växter som växer på ett tillförlitligt sätt. Ingenting är mer nedslående att ett barn än att plantera något som dör innan det någonsin bryter genom marken. Barn är också mycket entusiastiska över att ta hand om sina växter, så de måste välja växter som kan hantera en massa kärlek. Glädjen i att se en childâ € s glädje när deras alldeles egna växter växer och frodas är värt parentsâ € ansträngning.

  • Barn glädje i att se sina växter trivs.
  • Kalebasser är bra att plantera med barn sedan fröna är billiga och frukten ser intressant.
  • Mejram.
  • Basilika är lätt att växa med barnen.
  • Örter som oregano kan inte bara odlas utan ätas också.