Vad är Sweat Pads?

September 13

En svett pad är något som kan bäras under blusar och skjortor för att stoppa armsvett från dämpande och färgning oneâ € s kläder. Sweat kuddar är utformade för att vara osynlig när de bärs under kläderna och inte skapa en obekväm eller synlig bulk under armen. Dessutom är de utformade för att hålla sig till insidan av kläder så att de inte rör sig om medan de bärs.

Sweat kuddar är särskilt användbart för personer som upplever överdriven svettning. Även om det är ganska enkelt att torka svetten ur sin panna med en näsduk, torka ett tygstycke som har blivit fuktig av svett är inte riktigt lika lätt. Av denna anledning, vissa människor bär svett kuddar för att undvika en sådan fukt helt. Sweat kuddar kan också användas om man behöver bära formell klädsel i ett varmt klimat. Eftersom svett märken kan förstöra utseendet på en annars orörd smoking eller klänning, kan bära pads bidrar till att upprätthålla en formell look.

Vissa människor helt enkelt bär svett kuddar för att absorbera svett på en daglig basis, även om de inte upplever överdriven svettning. Detta kan bero på att bärare helt enkelt inte gillar utseendet på även små svettmarkeringar. Ibland människor bär svett kuddar så att de kan bära ett plagg flera gånger innan de måste ha det rengöras. Inte bara denna skära ned på kostnaderna för kemtvätt, men mindre ofta ett plagg tvättas eller pressad, desto längre kommer att pågå.

Vissa svett kuddar är disponibel medan andra kan tvättas och återanvändas. Den återanvändbara slag är oftast gjorda av naturliga fibrer såsom bomull och kommer med specifika tvättråd. Återanvändbara dynor kommer också i en mängd olika färger från vitt och naken till mörkbrun och svart. Utbudet av färger gör bärare att använda kuddar även med rena kläder.

Den medicinska termen för överdriven svettning är hyperhidros. Hyperhidros kan vara en bieffekt av klimakteriet eller hypertyreoidism. Människor upplever detta tillstånd kan finna svett kuddar att vara särskilt användbart. Det finns några medicinska behandlingar som kan hjälpa till att minska överdriven svettning. Om inte hyperhidros är kopplad med andra symtom som andfåddhet, bröstsmärtor, viktnedgång, eller feber, är det i allmänhet inte en orsak till oro. Om du har något av dessa ytterligare symtom är det viktigt att söka läkare så snart som möjligt.

  • Sweat kuddar är särskilt användbara när du bär formell klädsel.
  • Sweat kuddar kan användas för att förhindra underarm svettfläckar.
  • Sweat kuddar är till hjälp för människor som svettas överdrivet.
  • Den medicinska termen för överdriven svettning är hyperhidros.