Fransk Cooking School

October 31

För många människor höjdpunkten av matlagning är fransk matlagning. Till dessa människor, om du kan laga mat i det franska sättet, då är du en riktig kock som är värd namnet. I själva verket om du är intresserad av en karriär som kock, om du kan konstatera att du gick till en fransk matlagning skolan många gånger det är allt du behöver för att få din fot i dörren. Det finns två frågor men; hur man besluta om, och förbereda för de franska matlagning skolor som hjälper dig att uppfylla din dröm. Svaret på dessa frågor kan hittas i dessa enkla regler.

  • Öva. När tänker delta i en fransk matlagning skola, är det allra första som du bör göra för att börja öva. Även om du kanske tror att det är lite svårt, har ingen rädsla. Den bästa källan du kan ha till ditt förfogande skulle vara att få en kopia av de klassiska kokböcker, behärska konsten att fransk matlagning, vol. 1 och vol. 2, och öva recepten. Det kan ta tid eftersom det finns över 500 recept i dem, men detta kommer att bidra till att ge dig en solid grund i fransk matlagning.
  • Forskning. Precis som när du börjar titta in i någon skola, högskola, universitet eller institut för högre utbildning, lönar det sig alltid att göra lite av din egen forskning. Detta innebär oftast att titta in inte bara de stora namn skolorna, men de lokala sådana också. Ta reda på vad inträdeskraven är för de olika skolorna, deras studier, där de finns, kursavgifter för, och längden på deras program. Att hitta denna information kommer att ge dig en solid grund för att bilda ditt beslut. En sak som är ett absolut måste för en bra matlagning skola men, franska eller annat sätt, och det är det måste ha ett "laboratorium" eller kök för dig att arbeta i samtidigt som deltar.
  • Rykte. Precis som med alla andra skolan, franska matlagning skolor kommer att få ett rykte. Innan man kan avgöra vilken skola du kommer att delta, måste du bestämma dess rykte. Även om det skulle vara trevligt att delta i en världsklass institut, som det franska Culinary Institute i New York, eller ens Le Cordon Bleu, inte alla kommer att kunna få in. Om möjligt, intervju lokala kockar och få deras intryck av lokal matlagning skolor. Fråga skolor antagningsenheten för framgångsrika av akademiker, och så vidare.
  • Applicera. Efter att ha utfört din forskning, och öva, det finns bara en sak kvar att göra. Det är att göra ditt beslut och gäller för en skola. Kom ihåg dock att det alltid är bäst att använda till flera skolor, så du behöver inte lägga alla ägg i en korg.