Hur får jag den perfekta hy?

April 29

Medan termen "perfekt hy" kan vara subjektiv, klar och strålande hud är ett mål för nästan alla. Om du är ute efter att förbättra din hy, är det viktigt att inse att vad du stoppar i din kropp är lika viktigt som vad du sätter på din hud. En kombination av att äta bra, att få massor vätskor och vila, och med hjälp av kvalitet hudvårdsprodukter kan vara det bästa sättet att uppnå en perfekt hy.

De näringsämnen och antioxidanter som finns i frukt och grönsaker inte bara hjälper till att bromsa tecken på åldrande, men också ger de vitaminer huden behöver för att se sitt bästa. Äta mycket frukt och grönsaker, samt undvika fet mat, kan bidra till att förbättra tydligheten i din hud. Äta hälso kan också skydda huden från skador, vilket gör din perfekta hy kanske pågå långt in i ålderdomen.

En annan nyckel till strålande hud är hydrering, med början från insidan. Dricka mycket vatten eller icke-koffeinhaltiga drycker bidrar till kan spola kroppen från skadliga gifter liksom medhjälp lindra torr hud, vilket kan göra ditt ansikte ser tråkig. Vila mycket är också nödvändigt. Ringar under ögonen är inte den enda produkt av alltför lite sömn; brist på vila kan också leda till att huden ser sälg.

Att ta väl hand om din hud från tidig ålder är det bästa sättet att få, och behålla, en perfekt hy. Huden i ansiktet är oftast mer känsliga än på resten av kroppen och måste behandlas som sådana. Du bör välja en kvalitet rengöringsmedel som är anpassad till din hudtyp, och se till att vara försiktig när du använder den. Medan överdrivet skrubba ansiktet regelbundet kan verka som det förbättrar din hy, kan det faktiskt skada din hud i slutet.

I generationer har kvinnorna sagt att regelbundet återfukt, både på morgonen och på kvällen, är nyckeln till en perfekt hy. Återfukt kan inte bara tillfälligt ge dig glödande hud, men de kan också skydda huden från de skadliga effekterna av överskjutande torrhet. Välj en daglig fuktkräm med en solskyddsfaktor på minst 15 och en natt-tid fuktighetskräm med anti-aging egenskaper.

Att ta väl hand om din hud är ett av de bästa sätten att förbättra ditt utseende nu och skydda dem i framtiden. Medan allas definition av en perfekt hy varierar, är den punkt att hålla din hud så frisk som du kan.

  • Tillräcklig sömn kan bidra till att förbättra hälsan och utseendet på huden.
  • En kvinna med en bra hy.
  • Med hjälp av en kvalitets rengöringsmedel dagligen kan hjälpa perfekt ens hy.
  • En kvinna med en vacker hy har Blush tillämpas hennes kinder.