Hur hitta Stöd för hälsosamma livsstilsförändringar

November 16

Om du € re försöker gå ner i vikt och minska magen fett, men din man håller föra hem pizza varje kväll och dina barn alltid äter glass medan du € re i rummet, kan du finna vistas på rätt spår utmanande. För att bli framgångsrik, kan du behöva rekrytera stöd av alla de slag, från vänner och familj, från proffs, och från Internet.

Skapa ett stödjande nätverk med vänner och familj

Ett av de bästa sätten att stanna på rätt spår med din hälsosam livsstil är att berätta för dina vänner och familj om din viktminskning och hälsa mål (och varför du € re strävar efter dem). Om din familj och vänner vet du € re försöker äta hälsosammare alternativ, såsom fullkorn istället för raffinerade kolhydrater, kan de försöka vara mer stödjande.

Familj och vänner kan också vara ett stort stöd laget när du € re försöker inkludera mer fysisk aktivitet i din dagliga rutin. Så fråga runt. Kanske en vän skulle älska att gå med dig på morgonen, eller kanske dina barn skulle älska att sparka fotboll runt tillsammans på natten. Att hitta en konsekvent övning partner bidrar till att göra dig mer ansvariga samt.

Att ta in professionell hjälp

Ibland behöver man mer än bara stöd av dina vänner och familj för att lyckas. I dessa fall kan det hända att professionell hjälp är precis vad du behöver för att uppnå och, viktigast av allt, behålla din hälsa och vikt mål.

Till exempel, om du € re kämpar med att äta på grund av känslomässiga skäl snarare än hunger, talar till en licensierad mental hälsa leverantör kan vara ett bra sätt att lära sig strategier för att bekämpa känslomässigt ätande. Och om du behöver hjälp som skräddarsy din måltid plan för att möta specifika kost eller medicinska behov eller hjälpa till att hitta motivation att komma igång med en viktminskning och träningsrutin, samråd med en dietist, som jag själv, är det bästa alternativet.

För att hitta en kvalificerad sjukvårdspersonal, fråga din primärvården läkare för remisser, kontakta din försäkringsgivare för en lista med namn på i-nät leverantörer i ditt område, eller titta på nätet i vårdgivare kataloger för någon som är specialiserad på dina behov.

Att få på nätet viktminskning support

Att hitta stöd doesnâ € t betyda att du måste lämna bekvämligheten av ditt eget hem. Du kan hitta massor av motivation och rådgivning på nätet. Till exempel kan du hitta många bra billiga eller ingen kostnad samhällen på nätet som gör att du kan prata med andra människor strävar efter att gå ner i vikt och förbättra sin hälsa. Denna typ av forum kan vara ett bra sätt att dela tips, få motivation och främja stöd. Här är några bra online-forum för att kolla in:

  • Erin Palinski nätet: Behöver råd om din Belly Fat Diet planen, få motiverade att gå ner i vikt, eller justera din måltid plan för att uppfylla dina specifika hälso- och viktminskning behov? Denna webbplats ger online och telefon coaching, anpassad måltid planering, webbseminarier, och även ett gratis nyhetsbrev med tips och idéer.
  • Hej Life: Denna webbplats innehåller många aktiva forum på områdena hälsa och välbefinnande, inklusive allt från psykisk hälsa till viktminskning. Det ger också insiktsfulla artiklar och Q & A från hälsoexperter.
  • Viktminskning Buddy: Detta är en stor plats för att få stöd. Du kan blogga, dela bilder och videor, och även hålla koll på din mat och ansträngningar viktminskning. Denna webbplats är ett bra sätt att få kontakt med andra som delar samma mål som du och ta emot beröm och uppmuntrande ord för att behålla din motivation att stanna på rätt spår och nå dina mål.

Var försiktig när du söker information på nätet. Kom ihåg att vem som helst kan sätta upp en webbplats eller blogg. När du letar efter hälsoinformation på nätet, se till att du gör din forskning. Leta efter trovärdiga webbplatser som drivs av riktiga läkare eller organisationer. Och söka information thatâ € s backas upp av vetenskaplig forskning.