Eldstad Borttagande

September 24

Det finns en mängd olika skäl för en person att undersöka spisen borttagning. De flesta, om inte alla av dem, koka ner till det faktum att du helt enkelt inte gillar den gamla spisen längre. Med detta sagt, har du valet att antingen ta bort den öppna spisen själv, eller anställa någon annan att göra det. Spara så mycket pengar som du kan genom att göra så mycket av arbetet själv. Allt du egentligen behöver göra är att följa dessa instruktioner.

  1. Har det såg på. Det borde inte komma som en överraskning, men en öppen spis (och den bifogade skorstenen) är oftast en ganska stor struktur som kan ha en motsvarande stor inverkan på ett hus. Ta bort så stora poster utan att veta vad det kommer att göra för att ditt hem är inte bara en dålig idé, men också potentiellt farlig också. Detta innebär att du bör ha det såg in genom en byggnadsingenjör. En byggnadsingenjör kommer att kunna berätta för dig om du säkert kan ta bort den öppna spisen själv, eller om du kommer att behöva ha en professionell göra det så kan det göras på ett säkert sätt.
  2. Få verktygen. Så länge byggnadsingenjör säger att din spis är säkert för borttagning, kommer du behöver för att få de rätta verktygen för att göra jobbet. Eldstad borttagning är i grunden rivningsarbete, och det innebär att du behöver för att få den rätta typen av rivningsverktyg. De grundläggande verktyg du behöver för att få är saker som hammare (i olika storlekar och vikter), mejslar och bänd-barer, och så vidare. Bara att gå till din lokala hem förbättring butik och prata med expediten. Du kommer snart att ha alla de verktyg som du behöver för att få jobbet gjort. Beroende på din budget, och hur ofta du planerar att använda de verktyg, kanske du vill överväga att hyra dina verktyg istället för att köpa dem.
  3. Starta rivning. Ta din verktyg hem, och börja rivningsarbete. Generellt sett bör du börja längst upp i den öppna spisen, och arbeta dig ner. När du börjar ta bort tegelstenarna, kanske du vill överväga att ta bort dem noga eftersom du kan rädda dem och använda dem i andra DIY projekt. Beroende på vilken typ av eldstad du har, kanske du vill följa rekommendationerna från din byggnadsingenjör för att se till att du vet det rätta sättet att ta bort tegelstenarna, samt ta bort skorstenen. Generellt sett, när du är klar att ta bort manteln och härd, kan du sedan börja arbeta på skorstenen.
  4. Grundläggande städa. När du är klar med din rivning måste du faktiskt göra lite sanering. Detta gör att du en tom duk att arbeta med, samt att du kan korrekt bedöma tillståndet att området är i innan du fortsätter. Även om du inte behöver göra en extremt detaljerad rengöringsjobb, bör du ändå vara så noga som möjligt för att se till att du kan göra din remodeling projektet så lätt som möjligt.

Nu när du har avslutat den öppna spisen borttagningsprocessen, kan du börja din renovering processen. Tänk på att du kommer att behöva göra något med utrymmet, eller befinner du dig inför alla typer av problem. Det mest flagranta av alla problem bör vara att du kommer att ha ett hål i alla nivåer i ditt hem hela vägen till taket.