Ställa påminnelser på Pocket PC

February 18

Lägga saker att ditt fullspäckade schema är bara halva striden. Du måste också komma ihåg att skicka det årsdagen kort, göra det viktigt telefonsamtal, eller träffa den potentiella hjälpare för lunch. Och, för att göra saken värre, måste du göra dessa saker i tid!

Ett sätt att göra vissa du inte glömmer viktiga detaljer är att ha din Pocket PC ger dig en påminnelse om en kommande händelse. Som standard Pocket PC gör detta, men bara 15 minuter före själva utnämningen.

När du ställer in påminnelser, kan du välja följande tre alternativ:

  • I Påminnelse rutan, välj Påminn mig eller Ingen. Om du väljer att bli påmind om en händelse, Pocket PC låter ett ljudlarm och dyker upp en meddelanderuta vid den angivna tidpunkten. Om din Pocket PC är avstängd när påminnelsen beror, vaknar den automatiskt upp och ger dig påminnelsen ändå.
  • Använd rutan Nummer i nästa rad nedåt för att ställa in antalet minuter (eller annan tidsinkrement) före händelsen att kvitta påminnelsen.
  • Använd Intervall rutan för att ange om påminnelsen ska komma minuter, timmar, dagar eller veckor i förväg. En riktigt snygg funktion för din Pocket PC påminnelse funktion är att du inte ens behöver komma ihåg att förvandla din Pocket PC på att få påminnelsen. Vid den valda tidpunkten kommer tillsammans, vaknar din Pocket PC upp och kvittrar på dig. När du får över din irritation över detta ohyfsade avbrott och ta en titt på Pocket PC skärm, ser du en påminnelse som liknar den i figur 1.

Ställa påminnelser på Pocket PC

Figur 1: Du kanske kör sent, men din Pocket PC gör vissa du vet var du ska vara.

När du skapar en avtalad tid eller ett annat objekt på ditt schema, vara säker på att du ställer påminnelsen tillräckligt långt i förväg för att vara användbar. Standard 15 minuters påminnelse förmodligen inte kommer att hjälpa en hel del för de flesta objekt på din kalender. För de årliga evenemang, särskilt de där du kan behöva skicka en present eller ett kort, ge dig själv minst en veckas varsel. När påminnelsen går av kan du alltid återställa det till en senare tidpunkt.