Vad är en frukt Smoothie diet?

February 20

En frukt smoothie kost är en kost plan som funktioner frukt smoothies som huvudfokus, med hjälp av shake-liknande drycker som ett sätt att tillfredsställa hungern samtidigt som man skär ut kalorier. Det finns många sådana dieter att välja mellan, och medan de alla har mycket gemensamt, det finns också några grundläggande skillnader. Till exempel kan en frukt smoothie diet rekommenderar konsumerar frukt smoothies med varje måltid, hjälper dieter att känna full, medan en annan föreslår att drycken användas för att ersätta en eller två måltider varje dag, drastiskt minska mängden kalorier som förbrukas.

En av de mer tilltalande aspekterna av en frukt smoothie diet för många människor är att det ger dem möjlighet att skapa varje frukt smoothie från en mängd olika naturliga frukter. Detta kan bidra till att undanröja kost tristess eftersom en drink kan göras av färska jordgubbar medan nästa kan innehålla papaya och mango. De möjliga kombinationerna är nästan oändliga, erbjuder adventure en chans att experimentera med favorit smaker, medan de som gillar konsekvens kan hålla det enkelt och hålla fast vid en eller två sorters frukt.

Vissa människor gör misstaget att lägga alltför många extra vid upprättandet måltider på frukt smoothie diet. Sötningsmedel kan lägga en massa kalorier, och vissa dieters tillsätt honung eller melass, felaktigt tänkande som är godtagbara eftersom de är naturliga ingredienser. Erfarna dieters föreslår att alla som vill lyckas på en frukt smoothie kost bör använda vanligt, osötad yoghurt, juice, färsk eller fryst frukt, och skumma mjölk.

Det är möjligt att följa en frukt smoothie diet och ändå lägga till andra ingredienser till smoothie recept om dessa ingredienser är noga utvalda; dessa ytterligare objekt bör vara lågt kaloriinnehåll, vilket innebär att för det mesta det inte bör finnas någon tillsatt socker, bearbetade eller obearbetade. Det kan dock bidra till att lägga ingredienser som tillför bulk till smoothie, eftersom dessa kan göra drycken mer fyllning och hålla dieter känslan nöjd längre. Kli, lin, och höga fiber grönsaker kan alla blandas i utan att lägga för mycket till den totala kalori och utan att förringa fruktsmak av drycken. Förespråkarna för en diet påstående frukt smoothie som dricker smoothies som är korrekt görs bidrar till att försäkra att dieters blir viktiga vitaminer, mineraler och fibrer. Lägga andra ingredienser, speciellt ett proteinpulver som osötad vassle, kan ge ytterligare fördelar för dieter, hjälpa till att bygga muskler samtidigt som man skär ner på fettet.

  • En jordgubbe smoothie.
  • Banana smoothies är populära.
  • Proteinpulver, som läggs till frukt smoothies.
  • Spenat kan användas för att göra hälsosamma, gröna smoothies.
  • Smoothies är skapade med hjälp av en mängd olika frukter, juicer, och is.
  • Glasögon av skummjölk, som kan användas för att göra frukt smoothies.
  • Olika typer av frukt i en livsmedelsbutik.
  • För enkelhetens skull är det nödvändigt att köpa en mixer innan man börjar på en frukt smoothie diet.