Hur kan min familj gör Disneyland på en budget?

January 7

Besöka Disneyland kan vara en rolig men dyr erfarenhet. Det finns sätt att spara pengar på en resa, och budgeten dina pengar noga. Mycket beror på hur du planerar att komma till Disneyland, hur länge du planerar att stanna, och när du går.

Besöka Disneyland kommer alltid att kosta mer under högsäsong. Högsäsong inkluderar sommaren, Spring Break, julledighet, och tre-dagars helger. Även biljettpriserna tenderar att vara konsekvent, reser under lågsäsong är mycket bättre. Februari eller början av hösten månader är bra tider att besöka. Vädret är oftast bra, och publiken är mycket lättare.

Dessutom är logi mycket billigare. En budget Motell som en resa Lodge kan ta ut ca $ 50 (USD) per natt under lågsäsongen månader, men nära 100 USD per natt under högsäsong. Vistas på vardags nätter i stället för på helgerna är alltid billigare.

Med tanke på var de vill bo är viktigt. Leta efter budget Motell som har ganska bra betyg från resenärer. Även vistas i Disneyland Hotel skulle vara trevligt, men det kommer till ett mycket högre pris än bor på ett närliggande hotell inom gångavstånd från parken. Välja billig men ren logi kan verkligen rack upp besparingar och hålla dig inom budget.

Ett annat sätt att minska kostnaderna för resor till Disneyland är att köra till Anaheim, snarare än att flyga. Om du bor inom 500-600 miles av parken kommer en familj på fyra personer fortfarande spara mer genom att köra än genom att flyga. Du kan räkna med att betala minst 100 USD per flygbiljett, per person, från platser 500 miles away. Thata € s minst 400 USD. Körning, även med högre gaspriser tenderar att vara billigare. Figur körsträcka, leta efter flygerbjudanden för att se vilken väg är mer kostnadseffektivt för din familyâ € s resa till Disneyland.

Om du kör till Disneyland, du har omedelbar nytta av att kunna förpacka mer för resan. Packning en mängd kläder, ifall det regnar, kommer att hålla dig från att behöva köpa någon märkt upp Disney slitage. Vidare kan du packa snacks, saft rutor, vatten, blöjor och vad du behöver. Eftersom de flesta butiker runt Disneyland har ett ganska högt pris uppmärkning, desto mer kan du ta hemifrån desto mer kommer du att spara. Om barn behöver strosade, packa en lätt vagn i stället för att hyra en i parken.

Du kan ta små mellanmål till Disneyland, men naturligtvis de skulle föredra dig att köpa sina egna. Men en låda med Graham kex och juice passar lätt in i en skötväska och kan skära ner på att vilja köpa snacks från parken. Den speciellt sparsamma kan även ta in jordnötssmör och gelé smörgåsar till lunch istället för att äta en måltid inne Disneyland.

Om du € re inte portera din egen lunch, kanske du vill överväga att lämna parken för huvudmåltiderna. Det finns många restauranger, snabbmatskedjor och butiker i närheten där du kan köpa mat för mycket mindre än vad det kommer att kosta inne Disneyland. Du kanske vill överväga att ha en måltid inne i parken och alla andra måltider utanför parken.

Naturligtvis de flesta människor vill ha en souvenir från Disneyland, och barnen kommer särskilt vill ha en. Innan du lämnar hemmet, berättar barnen precis vad de kan spendera på en souvenir. En gång i parken, håll dig till denna gräns. Man bör överväga minst 10 USD för varje barn, som mycket få souvenirer kan köpas för mindre.

Många turer har bilder på dina barn på åkattraktioner vid vissa spännande platser. Dessa bilder kan nu skickas till dig, istället för att tvinga dig att köpa en dyr print. Också ta med egen kamera och göra egna minnen när du besöker Disneyland.

Leta efter paketavtal som erbjuds via företag som Costco, AAA, eller genom Disneyland själv. Disneyland kan erbjuda rabatter till vissa yrken på angivna dagar, samt medlemmar av de väpnade styrkorna. Kontrollera också med lokala resebyråer. En paketlösning kan erbjuda dig bättre priser på logi som även inkluderar park biljetter. Shoppa runt och planera framåt för att säkra de bästa erbjudandena.

  • Bebis morötter är ett hälsosamt mellanmål som människor kan ta till Disneyland.
  • Att föra små snacks som baggies av Graham crackers kan bidra till att undvika dyra matkostnader på Disneyland.
  • Äta utanför parken kan kraftigt minska kostnaderna när du besöker Disneyland.