Hur väljer jag det bästa hem rättsmedel för sår?

January 1

Magsår, även benämnda peptiska sår, kan vara smärtsam och svår att behandla för vissa människor. Huskurer har blivit mycket populär och tros av många drabbade att bli mer framgångsrika i att behandla sår än mer traditionella mediciner. Eftersom magen magsår är ett tillstånd som främst drabbar matsmältningssystemet, huskurer främst center på kost och växtbaserade behandlingar. Några av de mest populära inkluderar aloe vera juice, cayennepeppar, och mjölk och bananer. En utbildad herbalist kan hjälpa patienten att hitta ytterligare behandlingsmetoder baserade på individuella behov.

Aloe vera juice är bland de mer populära hem rättsmedel för magsår. Denna produkt finns på många hälsokostbutiker och tros innehålla antibakteriella, svampdödande och antivirala egenskaper. Aloe vera juice kan också fungera som en anti-inflammatoriskt medel. Denna produkt kan tas så snart som symptom på ett sår verkar för att förebygga komplikationer och lindra smärta, även om vissa människor föredrar att dricka det dagligen som ett sätt att förebygga sår.

Cayennepeppar är kanske en av de minst sannolika men effektiv hem rättsmedel för magsår. Denna typ av kryddig, peppar fungerar som bedövningsmedel, bedövande mycket av smärta i samband med magsår. Cayennepeppar kan också bidra till att reparera skador på magslemhinnan som orsakas av magsår. Denna produkt kan tillsättas till dieten ganska lätt, även om vissa människor inte kan få möjlighet att tolerera hur varm kajennpeppar kan vara.

Olika typer av mjölkprodukter kan användas som hem rättsmedel för magsår. Vissa människor rapporterar att dricka komjölk ger nästan omedelbar lindring från smärta och brännande som orsakas av närvaron av magsår. Andra upplever större fördelar genom att dricka getmjölk. Människor som har mjölk allergier eller känslig kan bli glatt överraskad över att finna att mandelmjölk har ganska bra resultat för att lindra symptomen av magsår liksom.

Bananer är bland de mest effektiva hem rättsmedel för magsår. Bananer har en naturlig antacida effekt och kan ofta ge snabb lindring från sår smärta. När de kombineras med mjölk, bananer bidra till att minska magsyra, ofta förhindra bildandet av sår. Denna frukt är tänkt att fungera genom att hjälpa till att undanröja bakterier från magen och stimulera cellerna i magsäcken för att producera en tjockare slem barriär mot skadliga bakterier.

  • En frisk mage och en med magsår.
  • Ett sår kan vara smärtsamt, men det finns lösningar som kan hjälpa lindra obehag.
  • Vissa människor föreslår att dricka getmjölk som ett botemedel mot magsår.