Vilka är några sommarjobb för tonåringar?

December 25

Sommarjobb för ungdomar kommer i alla former och storlekar. Under sommaren, tonåringar är i skolan och ofta ute efter pengar att spendera för att gå ut med sina vänner. Det bästa sättet att göra detta är att hitta ett sommarjobb för att sysselsätta sig innan rigor av klass och läxor börjar igen i september. Många sommarjobb för ungdomar utnyttjar det fina vädret, de långa dagarna och de enkla tjänster och hårt arbete kan tonåringar.

Alltid populärt bland listan över sommarjobb för tonåringar är gör-det-själv gräsmatta skärtjänst. Att involvera lite mer än gräsmatta skärmaskiner, några vänner, några flygblad, och ett aktivt deltagande, kan gräsmattan skär service gör upp till $ 15- $ 20 $ (USD) en timme. Beroende på priser, kan en tonåring skuren för grannar, vänner och släktingar, och kan hitta affärer genom anslagstavlor och flygblad runt kvarteret. Genom internet reklam också, kan sommarjobb för ungdomar att ta på en ny strategi som online jobb för tonåringar.

Många restauranger söka arbete under de hektiska sommarmånaderna, vilket ger ytterligare hjälp möjlighet för sommarjobb för ungdomar. Snabbmatskedjor söka hjälp bakom disken eller rengöring och ta ut soporna; restauranger leta efter buss pojkar, värdar och värdinnor och servrar. Dessa jobb kan betala så lite som $ 8- $ 9 USD i timmen, men vissa inkluderar goda tips och vänliga kunder. Många av dessa arbeten rekrytera ungdomar för kvällen timmar, från 05:00 till 10:00 skift är typiska, vilket möjliggör sömn älskande hög schooler att stanna kvar i sängen tills sent på eftermiddagen.

Med verksamheten ökade eftersom vädret förbättras, många varuhus, marknader, och livsmedelsbutiker ger sommarjobb för tonåringar. Dessa platser erbjuder tonåringar jobb driver kundvagnar, arbets kassaregister, tillhandahålla kundservice, uppsamlare matvaror, rengöring gångar, lagerhålla produkter och lossning merchandise. Dessa jobb erbjuder också många kvällsskift, med tidig klocka-out gånger runt 10:00, vilket gör att tonåringen att upprätthålla ett socialt liv. De erbjuder även morgonen och efter middagen skiftar ofta som många heltids personal på kommer att ta ledigt under sommarmånaderna.

Sommarjobb för ungdomar kan också ske i form av tidningsvägar, biltvättar, assistenter i byggnader och kontor, och caddies på golfbanor. Stora arbetsplatser som sjukhus erbjuder även gott om arbetstillfällen som de sysselsätter många arbetstagare. Sommarjobb för ungdomar är ofta enkla jobb med måttlig lön och enkla timmar. Arbetet är inte alltför krävande och timmarna är oftast flexibla, så en tonåring att upprätthålla ett visst ansvar samtidigt njuta sina high school år.

  • En tonåring kan få ett sommarjobb på en restaurang som server eller värdinna ..
  • Tonåringar kan leverera pizzor under sommaren.
  • Tonåringar kan arbeta i en lokal butik glass under sommaren.
  • En tonåring kan fungera vid en livsmedelsbutik att beståndet hyllor med burkar och andra produkter.
  • Ett jobb som en restaurang kassörska skulle vara perfekt för gymnasieelever som är på jakt efter sommar anställning.
  • Många tonåringar arbeta som kassörskor under sommaren.
  • Tonåringar kan arbeta på en biograf under sommaren.