Göra din egen Christmas Krans

December 23

Den julkrans är förmodligen en av de mest traditionella och ikoniska bilder av julen. Trots, eller kanske på grund av det faktum att kransar väcker tankar och känslor som är förknippade så nära med julen dessa objekt kan ställa dig tillbaka ganska lite ekonomiskt. Kostnaden för en jul krans kommer att löpa från omkring $ 10 till $ 200 eller mer, men i genomsnitt kommer att vara runt $ 55.

Varför inte spara några välbehövliga pengar genom att göra din egen krans istället för att använda den för att köpa en krans. Det är ett enkelt och roligt projekt som alla kan göra och uträtta. Här är hur du kan göra din egen julkrans.

Material:

 • Krans ram (tråd)
 • Paddla på # 24 blommor tråd
 • Trädgårds saxar
 • Stråkar
 • Kottar
 • Mässing och silver bjällror
 • Saxar
 • Klädhängare (tråd)
 • Trädgårds utstyrsel (verkliga eller konstgjorda ceder, tall, järnek, gran, bär, etc.)

Process:

 1. Gör ramen. Börja din process genom att antingen göra din krans ram av en gammal tråd hängare, eller med hjälp av en premade eller tillverkat krans ram. För att göra ramen från en gammal hängare, allt du behöver göra är att helt enkelt räta galgen i en cirkel, och ändå bättre du kan senare även använda kroken att hänga den färdiga kransen.
 2. Fäst tråden och bladverk. Ta paddeln på # 24 blommor tråd och bifoga en del av det var som helst på din runda ram. Knyt det till ramen och unspool det som du fäster lövverket. Helt enkelt samla några av lövverket i buntar och fäst bunten genom att linda en del av kabeln runt buntarna och ramen. Upprepa detta så många gånger tills du har skapat en ring av grönt. Linda bunten med tråden genom att dra den tätt, men dölja varje platser för fastsättning genom överlappning av barr eller blad.
 3. Fäst tillbehören. Tillbehör kommer att fästas på ett liknande sätt som bladverket. Linda lite tråd runt antingen basen av en tallkotte eller mitt i bågen, eller ens slingan av klockorna. Eftersom inte alla kommer att gilla samma mängd dekoration, använd endast tillbehör enligt din personliga smak.
 4. Linda upp det. Det är nu dags att avsluta projektet. För att göra detta, måste du lyfta upp den lösa änden av den allra första bunt som du fäst vid ramen. Under denna lösa änden du ska placera din sista bunt och vrida en del av # 24 blommor tråd tätt runt din slutliga bunt. Om du använder ett prefabricerat ram, då du vill lämna ungefär en tum av tråd, så att du kan hänga din krans. Men om du använder en gammal hängare sedan trimma tråden nog så att du inte ser eventuellt överskott.