Vad är det billigaste Pet?

December 28

Alla växer upp jag ville ha en husdjur. Jag ville ha en kanin, en hamster, en fisk, och när man känner sig särskilt ambitiöst, jag ville ha en häst eller en hund. Jag fick aldrig något av dessa djur till jul, för min födelsedag, eller för något annat tillfälle. Mina föräldrar sa bara att mina farföräldrars pudel skulle behöva mätta mitt husdjur yen. Story varelse, jag fick aldrig mitt husdjur. Så, för er som kämpar för ett husdjur eller för dig på en budget, försöka leta efter en billig husdjur. Så vad är det billigaste husdjur?

Så om du vill ha ett husdjur, men du är på en begränsad budget, gör en fågel ett utmärkt val. Burfåglar, såsom parakiter och kanariefåglar, äter inte mycket, och du kan köpa fågel utsäde i lösvikt för väldigt lite. Hamstrar är också på de billiga änden och bevisa ganska spännande för barn. Med både hamstrar och fåglar, kommer du behöva köpa containrar och några inledande leveranser. Efter den initiala investeringen du kommer att vara väl rustade för ditt husdjur och kommer att ha en mycket låg underhåll kostnad.

En annan billig husdjur är en fisk. Nu, den exotiska fisken är nog inte alltför billigt, men din klassiska guldfisk eller annan billig fisk är ett bra sätt att gå. Det är billigt att köpa, billigt att underhålla, billigt runt. Risken med fisken, är dock att dödligheten tenderar att vara högre än andra husdjur, så ha det i åtanke. Om du letar efter en gosig husdjur, då billigt rack är fel ställe att leta eftersom alla husdjur som är särskilt gosig inte blir för billigt. För längtan kan du ha ett husdjur, kan billigt vara rätt väg att gå för dig och förhoppningsvis dessa idéer kommer att hjälpa dig!