Vilka är de grundläggande Tae Bo Övningar?

July 8

Tae Bo övningar är utformade för att lära folk en metod för kommunikation med sin kropp genom att kombinera olika motions element från olika lärjungar att skapa en övergripande träningspass som gynnar kropp och själ. Utnyttjar kampsporter såsom tae kwan gör för självkännedom och kontroll, skönheten i dansen och styrka bygger genom boxning, denna typ av träning ger en väl avrundad träningspass. Dans delar av en Tae Bo träningspass kan omfatta olika genrer, såsom balett eller hip hop.

Utvecklad av kampsport mästare Billy Banks blev Tae Bo utformad för att ge kardiovaskulära och aeroba övningar. Användningen av hantlar ökar styrkan byggande och kardiovaskulära fördelar. De flyttar är okomplicerade och flexibla, vilket gör dem lätta för deltagarna att följa. Till exempel, höjden av sparkar som utförs av individer är på egen komfortnivå, som skulle kunna förbättras med konsekvent praxis.

Slag och sparkar är grundläggande Tae Bo övningar ingår från boxning och kampsport. Deltagarna övar självförsvar rör sig som de stärker sin kropp och utveckla hastighet och balans färdigheter. Tränings flyttar härrör från boxning ger också stress. En annan boxning baserade motion är hoppande jack / nålstygn, som har deltagaren utför en standard hoppning domkraft med hans eller hennes händer i fästt nävar när de utför en stöt mot motstående sidor av kroppen när armarna komma ner. Detta hjälper till att utveckla samordningen, stärker armar och ben och ger aeroba och hjärt fördelar som kroppen bygger uthållighet.

Tae Bo träning inkluderar grundläggande drag att arbeta buken, såsom vändningar, crunches och rotationsrörelser. Kombinera dessa åtgärder fungerar kroppen kärnan vilket resulterade i flackare magmusklerna och en starkare, mer attraktivt midsection. Förutom övningar utförda medan stående, utför crunches tillägger ett golv träningspass till Tae Bo övning rutin. Dessa rörelser fungerar alla delar av bukhålan, inklusive obliques och de övre och nedre magmuskler samt baksidan.

Tae Bo övningarna inkluderar alltid stretching, särskilt i början av träningen. Detta hjälper till att förhindra deltagarna från att skada sig själva som de går igenom rutinen. Stretching ger användarna den extra fördelen att öka flexibiliteten i sin kropp.

Även Tae Bo drag är enkla att följa och utföra de kombineras för att skapa en seriös träning. De är utformade för att bygga upp styrka, förlora fett och bränna kalorier samtidigt hjälpa kroppen och sinnet att kommunicera. Utföra Tae Bo också hjälpa individer att bygga förtroende som de lär successivt att förbättra sina resultat och njuta av en fastare, montör kropp.

  • Crunches är en grundläggande Tae Bo motion.