Vad är Fruit Cake?

August 3

Frukten kakan är en tung tårta lastat med torkad frukt och nötter, och andas med söta kryddor, med ursprung som går tillbaka till de gamla egyptierna och de gamla grekerna. I Mellanöstern, kanske datum, och olika typer av nötter har packat en sådan kaka. I Grekland kan granatäpplen har gett huvud frukten.

Även idag, de flesta har tillgång till färsk frukt under vintermånaderna, är frukten kakan fortfarande en traditionell vinter behandla. Det är i allmänhet färgstark, när de görs kommersiellt, eftersom det tenderar att vara packad med kanderad frukt, snarare än enkla torkade frukter. Inte alla har denna kaka; i själva verket ett företag säljer dessa kakor som dörrs. Kvalitet av ingredienser kan verkligen göra en skillnad i popularitet kakan.

Många människor drar sig för den moderna fruktkaka eftersom kanderad frukt, och citron tenderar att ha en något bitter smak. Detta kan åtgärdas genom att använda enkla torkad frukt istället, vilket ger en mer naturlig kaka. Andra undvika det eftersom det är oftast indränkt i alkohol. Det är faktiskt, helt acceptabelt att använda äppeljuice istället, vilket kan göra kakan både alkoholfri, och barnvänligt.

Frukt kaka liknar snarare nästan en godis när skuren i tunna skivor. Det är mycket tät, och over portioner kommer säkert packa en massa nötter och frukt. Serveras i tunna skivor, är det något som liknar den italienska nougat, som kan beskrivas som en kaka eller nougat fylld med nötter och frukt.

Medan man kan hitta fruktkaka i överflöd på nätet, är inte svårt frukt kaka gjort hemma. Vanligtvis kakan blandningen liknar en sockerkaka, men har mindre socker sedan frukten ger gott om sötma. Det kan göras antingen limpa eller bunt kokkärl. Limpa fruktkaka tenderar att vara enklare att lagra.

Frukt kaka bör göras tre till fyra veckor innan servering eller ge som gåvor. Om du använder äppeljuice istället för alkohol, rekommenderar kockarna lagra kakan i kylskåpet för att förhindra gjutning. En tårta släcka glöden i alkohol kan lagras utanför kylskåpet, och bör omfattas av cheesecloth, eller insvept i flera lager av vax papper och folie.

  • Frukt tårta.
  • Frukt kaka kan bakas i en limpa formulär och lagrar bättre så här.
  • Frukt kaka förknippas ofta med julen.