Vad är Crock-Pot Chicken Curry?

August 21

Crock-Pot kyckling curry är kycklingrätt som tillagas i en långsam spis med currysås. Alla currysås kan användas för att skapa en Crock-Pot kyckling curry, inklusive korma, coconut curry och jamaicansk kyckling curry. De viktigaste inslagen i skålen är att det är en curry, med kyckling, som har kokat i en Crock-Pot eller annat märke för långsam spis. Även om Crock-Pot är en igenkännbar varumärke av långsam spis, kan samma resultat brukar uppnås med något annat märke av långsam spis.

Använda den mest grundläggande definitionen möjligt, är en Crock-Pot kyckling curry någon curry skålen involverar kyckling tillagas i en långsam spis. Långsam spisar är elektroniska apparater som laga rätter på låg värme under lång tid. Merparten av tiden, tar en Crock-Pot kyckling curry cirka fem timmar att laga mat innan det är redo att tjäna. Kockar kan ställa den långsamma spis att laga mat på en högre värme under en kortare tid, men långsam tillagning gör mer smak att ingjuta i köttet.

De flesta kockar kommer brun kycklingen innan den läggs till en Crock-Pot kyckling curry. Kött har porer över det, precis som huden gör, och fettet inuti den kan gå förlorad genom dessa porer. Browning kött genom grunt steka den innan tillagning i en sås kan hålla fettet i köttet, och därmed göra det saftigare om den framställs. Långsam spisar är särskilt utformade för att behålla så mycket fukt i skålen som möjligt, så de flesta kockar är villiga att ta denna extra försiktighetsåtgärd för att förhindra att kycklingen från att torka ut.

Den specifika sås används för en Crock-Pot kyckling curry kan variera vilt. Bokstavligen alla typer av currysås kan användas, så beslutet är regel sker på kocken eller gästernas önskemål. Till exempel, en del människor föredrar curryrätter med en Kokosmjölk bas, och dessa kan göras genom att kombinera kokosmjölk med currypasta och kryddor. De flesta kockar kommer att innehålla ingredienser som paprika, lök och vitlök, och kan lägga chilipeppar för att justera kryddighet av skålen. Dessa ingredienser kommer ofta blandas för att bilda en sås innan de läggs till i Crock-Pot kyckling curry.

Olika typer av curry kan göras med en Crock-Pot, så det finns ingen definierad smak för en Crock-Pot kyckling curry. Kockar bör välja en typ av curry som passar deras gästerna smak, och justera eventuella ingredienser därefter. Oftast kommer kycklingbuljong tillsättas till en Crock-Pot kyckling curry strax före tillagning. Långsam tillagning reducerar såsen avsevärt, så att smakerna av ens en vattnig blandning kondenserar och intensifiera över tiden.

  • Curry.
  • Vissa kockar lägger yoghurt och grönsaker till Crock-Pot kyckling curry mot slutet av sin tillagningstid.
  • Korma sås kan användas för att göra Crock-Pot kyckling curry.