Hur Syndicate Din Ning-nätverket innehålls

July 26

Din Ning-nätverk ger dig en hel del sätt att använda RSS-flöden till syndikera innehåll du och dina medlemmar bidrar till nätverket. Om titlarna på de artiklar i din nätverkets RSS-flöden är informativa och övertygande nog, människor som besöker andra webbplatser som visar ditt nätverk RSS-flöde kan klicka på titlarna och hamna besöker ditt nätverk.

I fall du undrar vad "informativa och övertygande" titlar medel, det är ett annat sätt att säga sökmotor vänliga (eller SEO-vänlig). Se till titlarna på allt innehåll på ditt nätverk är informativa, övertygande och koncist:

  • Informativ: Titeln ger tillräckligt med information om tjänsten eller ämne behandlas.
  • Övertygande: Titeln inbjuder läsaren att klicka på den.
  • Concise: Titeln är varken för lång eller för kort, men bara tillräckligt länge för att ge tillräckligt med information för att få läsaren att klicka på den.

Några av de mest populära RSS-flöden från ditt nätverk som du kan lägga på annat håll är

  • Allas blogginlägg: Om du klickar på Bloggar länken i din navigering, sidan du kommer till innehåller titeln och första raderna i varje blogginlägg som gjorts av medlemmar i ditt samhälle.
  • Diskussionsforum inlägg: Med tiden medan fler och fler ämnen startas och diskuteras, blir ett nav av aktivitet i diskussionsforum.
  • Gruppdiskussioner: Varje enskild grupp i nätverket med diskussionsforum på det har ett RSS-flöde i samband med det.
  • Senaste offentliga bilder och senaste videor: Beroende på nivån på antagandet av era medlemmar, foton och videor avsnittet nätverket den kan också vara bra källor till material för att syndikera annat håll via RSS-flöden de erbjuder.

För att få RSS-flöde för en viss sida på ditt nätverk, håll ögonen öppna för den berömda apelsin RSS-ikonen. I de flesta fall, om en sida på Ning har en eller flera RSS-flöden i samband med det, är RSS-ikonen finns längst ner på sidan. När du ser den, klicka på ikonen och kopiera webbadressen från webbläsarens navigeringsfältet.