Vad är olika Avocado Efterrätter?

July 24

Många människor kanske inte att avokado är söt eller lämpliga för desserter, men det finns ett mycket brett utbud av avokado desserter. Bland de mest populära avokado desserter är glass, is pop, milkshakes, cheesecake och även pajer. I vissa delar av världen, avokado desserter är vardagsmat.

Avocado Glass är välsmakande och lätt att göra. Vietnamesiskt Sinh Till Bo, en avokado milkshake, görs genom att blanda kokosmjölk och vissa kryddor i avokado glass. I Indonesien är det vanligt att en avokado att skäras i stora bitar, blandat med isbitar och kondenserad mjölk eller choklad som ska drizzled över den. Under Mardi Gras i New Orleans, är avokado blandas med sötad kondenserad mjölk och frysta i is pop som är populära med många människor. I Etiopien finns det många typer av avokado desserter, såsom spreece, en parfait gjord med lager av avokado, mango, bananer och guava flytande i fruktjuice. Detta är ibland toppad med avokado likör.

En avokado mango paj med yoghurt, honung och lime är en delikatess i vissa matställen. Många typer av avokado cheesecake och Sufflé görs. Människor som tycker morotskaka njuta ofta avokado krydda tårta med avokado cream cheese frosting. Avokado är ibland ses i muffins, muffins och avokado snabb bröd, vilket är ungefär som bananbröd. Veganer och personer som har svårt att smälta mjölk kan använda avokado blandas med konserverade persikor och apelsinjuice som ett substitut för grädde i fudge och brownies.

Avokado träd har odlats i tusentals år i de flesta av de varmare delar av världen. Träden är mycket hjärtligt, och okänslighet frukt motstå insekter. Avokado är smörig, är krämig konsistens en utmärkt folie för kryddor som kanel, kryddpeppar, muskot och vanilj. Konsistensen och konsistens av avokado gör dem bra bakning ingredienser. En avokado kokbok publicerades i Europa så tidigt som 1615, och det innehöll flera sött efter middagen specialiteter.

  • Avokado används för att göra glass, cheesecakes och pajer.
  • Spreece är en avokado dessert med guava.
  • Under Mardi Gras i New Orleans, är avokado blandas med kondenserad mjölk och frysta i is pop.