Hur väljer jag det bästa Chandelier Shades?

July 22

Ändra ljuskrona nyanser är ett underbart sätt att uppdatera kronor. Nya nyanser är oftast billigare än en komplett belysnings förändring och är i allmänhet utformade för att vara utbytbara. Det är fortfarande viktigt att se till att den nya nyansen passar den gamla spelordningen, men växlar mellan nyanser som är ungefär samma storlek och som fäster ljuskronan själv på samma sätt är sällan ett problem. Ljuskrona nyanser kommer i alla former och storlekar, och välja de bästa kommer till stor del att bero på inredningen i rummet. Trots detta finns det flera grundläggande design tips att tänka på när du väljer nya ljuskrona nyanser.

En funktion för att ha i åtanke är det önskade opacitet skuggan. Vissa ljuskrona nyanser är helt ogenomskinliga och därför bara lysa på golvet i stället för att ge ett sken från sidorna av skuggan. Andra ljuskrona nyanser är mer eller mindre öppet, även om de kan vara färgad med en färg. Det finns en mängd olika utföranden mellan dessa två ytterligheter som kan ge både filtrerade och direkt ljus samt mönster som lyser ljuset genom hål i skuggan sig att producera mönster. En ljuskrona är dekorativt, men det är också en belysning apparat, så detta är en viktig egenskap.

En annan sak att ha i åtanke när du väljer ljuskrona nyanser är hur skuggan kommer att se med rummets övriga inredning. Färgen på skuggan är viktigt, men detaljer såsom bilder på skuggan, dekorativa lister, och även formen på skuggan är viktiga också. Det är ofta möjligt att hitta en nyans som passar inte bara rummets färgschema, men också sina tematiska element.

Ett sätt att göra en ljuskrona ser mer lyxiga är att välja en pärlstav ljuskrona nyans som innehåller hängande kristaller. Den ljuskrona kommer då likna en mer traditionell nyans. Beaded nyanser kan ge intryck av intrikata hängande strukturer utan att någon av de tunga hårdvara inblandade i traditionella ljuskronor.

Ett målat glas skugga är också ett populärt alternativ eftersom denna typ av skugga kan användas för att skapa en upplyst bild i rummet. Denna typ av skugga kan verkligen vara en central i ett rum och kan skildra varje scen. Det största problemet med glasskärmar är att de är tunga och måste ibland fästas med ytterligare kedjor.

Nästan alla ljuskrona nyans som passar de fixturer tillgängliga kan göras till en lämplig nyans för ett rum. Huruvida skuggan passar i designschema är till stor del en fråga om personlig preferens. Ett bra sätt att gå om att välja de bästa ljuskrona nyanser är att göra en grundlig forskning om vilka nyanser finns tillgängliga. På så sätt har man en anständig uppfattning om vad designar man gillar och hur mycket att förvänta sig att betala för en önskvärd utformning.