Hur du skickar and Share Din Farming Simulator Mod

January 26

När du är redo att paketera och dela din Farming Simulator mod med världen, finns det några steg du behöver ta. Följande information bör komma igång.

Exportera och förpackning ditt mod

När förpackning ditt mod, gör en slutlig export från GIANTS Editor in i en ny mapp någon annanstans på hårddisken. Om du gör det kan garantera att alla filer som behövs för din mod är på samma plats. Att göra det är också ett snabbt sätt att rensa ut alla onödiga filer som kan ha smugit sig sin väg in i ditt mod mapp.

Till exempel, vissa program vilja lämna filen kull, som vanligtvis är säkerhetskopior av dina tidigare sparade versionen av filen. Blender gör detta med sina .blend1 filer, och vissa textredigerings program lämnar BAK-filer som tjänar samma syfte. Exportera lämnar dessa filer bakom eftersom en spelare inte kommer att behöva dem för att köra din mod i spelet.

Om du vill exportera ditt mod med alla dess nödvändiga filer, öppna den i GIANTS Editor och sedan vidta följande åtgärder:

 1. Välj Arkiv → Exportera Alla med filer.
 2. I filen dialogrutan webbläsaren, navigera till den plats på hårddisken där du vill exportera.
 3. Gör en ny mapp för ditt mod och dess filer.

  Beroende på ditt operativsystem, bör det finnas en knapp i filhanterare dialogrutan för att göra nya mappar på. Du kan också skapa en ny mapp med hjälp av högerklicksmenyn i filen området.
 4. Ange ett namn för din I3D fil.

  Med samma namn som du har använt för det är okej.
 5. Upprepa de fyra första stegen för varje I3D filen i din mod.
 6. När du är klar exporterar, kanske du vill dubbelkolla din nyligen exporterat mod att kontrollera att allt är korrekt i ordning och ingenting var förlorad i processen.

  Om något saknas, helt enkelt kopiera den över från den ursprungliga mod mappen.

Med din mod prydligt exporteras till en fräsch ny mapp kan du paketera det för att dela med resten av världen.

Följ dessa steg för att få dina filer i en zip-arkiv i Windows:

 1. Från Utforskaren, gå till export mapp och markera alla filer.
 2. Högerklicka och välj Skicka till → Komprimerad (zippad) mapp.

  När det är gjort, bör du se en ny fil med samma namn som mappen. Den enda skillnaden är att ikonen har en dragkedja på den. Det är din zip-fil.
 3. Döp din zip-fil till något du gillar, eller så kan du välja att behålla namnet som det är och bara trycka på Enter på tangentbordet.

Distribuera och underhålla din mod

Dussintals webbplatser på Internet finns med enda syfte värd mods för Farming Simulator. Var och en har sin egen mekanism för att ladda upp och godkänna mods. Här, du tittar på den officiella ModHub på Farming Simulator webbplats.

Tills nyligen, den officiella ModHub var öppen för inlagor med invite bara. Men accepterar ModHub nu inlagor från alla. Du behöver bara skapa ett konto.

Hur du skickar and Share Din Farming Simulator Mod

Klicka på Misc länken i ModHub för riktlinjer PDF-dokument (på både engelska och tyska). Bland annat, det ger dig en serie korta tester du kan göra på din mod att se till att det korrekt formaterad och felfri.

Håll dig till dessa steg för att sätta ditt mod på ModHub:

 1. Klicka på knappen Ny Lägg på huvud ModHub målsidan.

  Du bör se till att en ny mod har lagts till, som heter Untitled Mod. Detta är platshållare för ditt mod. Mods inte dyker upp i offentligt listan över mods tills de är godkända. Och för att få godkänt, måste du ladda upp din mod och ge några detaljer om det.
 2. Klicka på mod namnet.

  Hur du skickar and Share Din Farming Simulator Mod

  Detta är den ModHub detaljsida för din mod, och det är i slutändan där du laddar upp all information som rör ditt mod. Lyckligtvis, eftersom du var så flitig i att skapa ditt mod, bör du har allt som behövs för den här sidan. Följande är en kort lista över vad du behöver:

  • Din mod, förpackad i en zip-fil: Du har möjlighet här att använda modDesc.xml i din zip-fil för att fylla din mod s metadata, eller information om din mod, såsom namn, författare och beskrivning. Behåll den här kryssrutan aktiverat och många av de andra områdena denna sida bör automatiskt fylla.
  • Mod ikoner: ModHub ger dig möjlighet att ladda upp två olika storlekar av ikoner för notering på webbplatsen. Du kan bara ladda upp ikonen butiken du skapade för mod för båda, och sajten kommer automatiskt att skalas för anpassning.
  • Lokaliserad titel och beskrivning: Om du väljer att läsa in metadata från din modDesc.xml bör dessa områden redan fyllas i annat fall kan du fylla i dem manuellt..
  • Kategorier: Kategorier är inte en del av modDesc.xml, så du måste göra några beslut här. Du kan lägga din mod i upp till tre olika kategorier. Se de kategorier du väljer är lämpliga för att hjälpa människor att hitta din mod.
  • Skärmdump: Detta är vanligtvis en bild av ditt mod tagen inifrån Farming Simulator. Rekommenderad storlek för den här bilden är 560x350 pixlar. Lyckligtvis skalar ModHub uppladdaren automatiskt din bild för dig om du vill.
 3. Se alla fält är korrekt ifyllda, och du är bra att gå.
 4. Skicka in ditt mod för certifiering genom att klicka på knappen Skicka längst upp i din mod s ModHub detaljsida och väntar på att det ska godkännas.

  Godkännandeprocessen kan ta en dag eller två.

Du har skapat en mod och du släpper den till världen. Denna mod är ditt ansvar. Spelare förväntar att om de stöter på ett problem med din mod eller om de har en fråga om det, kan du åtgärda problemet eller försöka besvara frågan.