Hur kan jag välja den bästa vintage navkapslar?

September 24

Loppmarknader, möter bilar swap och bilen visar är bra ställen att söka efter kvalitet vintage navkapslar för alla fordon. Andra platser shoppare är sannolikt att hitta kvalitets vintage navkapslar är online-auktion webbplatser, fordons näringsidkare tidskrifter och bil klubb anslagstavlor. Dessutom är word of mouth en av de bästa källorna för bryning in på vintage navkapslar. Frågar liknande ägare fordons för några ledningar kan ofta säkra en uppsättning navkapslar i liten eller ingen tid alls. Eftersom många vintage navkapslar gjordes av aluminium eller tenn och rostar inte, kanske gamla skrotgårdar och junkyards håller exakt vad som önskas.

För att välja den bästa tappning navkapslar, bör försiktighet iakttas för att fastställa syftet med de navkapslar. Om målet är att återvända ett fordon till sitt ursprungliga tillstånd av montering, stock vintage navkapslar av samma år, märke och modell bör köpas. Varje amerikanska fordon har en bygga tagg nitad på brandmur eller inre framskärm. Denna tagg kommer att inkludera alternativet paketet att fordonet kom utrustade med. Den exakta stil av vintage navkapslar kan matchas till detta alternativ kod.

Om målet att lägga navkapslar är helt enkelt att lägga till dekoration eller stil till ett fordon, tittar genom antika bil tidningar kan ge idéer om vilket år och modell navkapsel skulle ge önskad visuella intryck för ett visst fordon. Många områden har även en person som är känd för att ha många, många gamla navkapslar till salu. Dessa individer är oftast väl förtrogen med sina register, och ett stopp av sina företag kan ofta landa en kvalitet uppsättning av vintage navkapslar. Dessa individer är ofta mycket prisvärda och ofta har flera uppsättningar av samma navkapslar att välja mellan. Ett annat skäl för att handla denna typ av leverantör är att om de inte har vad som önskas, ofta vet att de som kan ha det och kan hänvisa en köpare till en annan källa.

Varvet försäljning är ett annat bra alternativ för att köpa de bästa vintage navkapslar. Många gånger navkapslar kommer att hänga på en garageväggen utanför försäljning objekt. Vanligtvis kan ett rimligt pris förhandlas och prisade navkapslar kommer att ha ett nytt hem på en omhuldade fordon. Det är viktigt att komma ihåg att gamla navkapslar ofta kräver en total tvätt och polish, vilket kan innefatta en kraft polering, för att återföra lyster som följde dem när de var ursprungligen på den numera årgång fordon.

  • Automobile rebuilders bör använda navkapslar, hjul och grillar som är lämpliga för året och modell av sina fordon.
  • De bästa vintage navkapslar kan köpas på en loppmarknad.
  • Vintage navkapslar finns på bil swap möter.