Vad finns det att göra med barn i Houston?

November 30

Medan staden Houston, Texas får inte i blomman av sin berömda olje storhetstid längre, det finns fortfarande gott för alla familjer att se och göra när du besöker staden. Här är några exempel på saker du kan göra med barn i Houston som kommer att vara roligt för hela familjen.

Den Barn € s Museum of Houston är ett perfekt exempel på saker att göra med barn i Houston som kommer roa alla från äldre syskon till mor- och farföräldrar. Ligger på Binz Street, har museet ett antal stående galleriutställningar som kommer att transportera alla till en annan plats och tid.

Barnen kan ha fond lärande om tvål produkter på gården, bland annat att få in löddret själva för några bra rent nöje. Ett galleri ägnas åt antikens Mexiko kan besökare gå igenom en rekreation av Oaxaca som visuellt illustrerar livet i antikens Amerika. Ett galleri ägnas åt ämnet konsten låter barnen möjlighet att skapa en målning eller två på egen hand. Andra gallerier ge roligt i form av kluriga, historia uppfinningar, och livsmedelsförädling från gården till mataffären hyllorna. Den Barn € s Museum har något att göra för alla umgås med barn i Houston oavsett vad deras olika intressen.

För mer komma tillbaka till naturen, inget slår en resa till Old MacDonaldâ € s Farm. Föräldrar som söker saker att göra med barn i Houston hittar inte mindre än tolv petting djurparker på gård. Alla typer av domestice husdjur är där för visning. Utfodring stationer på några av de petting djurparker tillåter barnen en chans att faktiskt mata några av djuren. Tillsammans med djurpark, det finns två platser på gården som är perfekt för picknick. Gamla West Fort och Indian Village båda har täckt områden som är bra för grillning ute eller sprider ut en packad picknick lunch. Det finns också gott om träd i närheten som ger idealiska platser för att sprida ut picknickfilten.

Naturligtvis besöker med barn i Houston skulle inte vara komplett utan en resa till Space Center Houston, även känd som Johnson Space Center. Ursprungligen öppnade som den bemannade rymdfarkoster Center 1961 har Johnson centrum varit centrum platsen för utveckling av en stor del av komponenterna i NASAâ € s rymdprogram. På rymdcentret, kan dina barn lära sig historien om rymdprogrammet i USA, titta astronauter i träning, tryck på en riktig måne sten, och erfarenhet rymdfärder och landar en rymdfärja, allt genom de utmärkta simuleringar tillgängliga för allmänheten . Det är en bra idé att planera att spendera två dagar med barn i Houston Space Center, eftersom det finns mycket att se och göra.

Som en semester plats för familjer, har Houston mycket att erbjuda. Föräldrar med barn i Houston aldrig vill ha för något spännande att se och göra. Från petting djurparker till parker till spänningen i Space Center, ger staden nöjen som uppfyller de förväntningar som nästan alla barn, oavsett ålder.

  • Barn kan lära sig historien om rymdprogrammet vid Johnson Space Center i Houston.