Att upprätthålla en badtunna

November 23

Medan en badtunna kan vara en underbar sak att ha, kan det också vara en enorm förlust för din ekonomi anställa någon att rengöra och underhålla det åt dig. Snarare är allt du behöver göra lära dig att behålla din egen badtunna. Gör det genom att helt enkelt följa dessa enkla steg och du kommer att ha en perfekt fungerande (och kristallklart) badtunna på nolltid.

  1. Kontrollera regelbundet dina kemiska nivåer. Utan regelbundet kontrollera de kemiska nivåerna i din badtunna, kan du hitta dig själv i en värld av ont. Till exempel, om du hamnar i vattnet som har en felaktig kemisk balans, du kan allvarligt skada dig själv. Du kan köpa en kemisk testning kit från din lokala poolbutik. Allt du egentligen behöver göra är att följa instruktionerna på baksidan som anges av tillverkaren. Testresultaten kommer att berätta om det finns något behov av att göra någon förändring till dina kemiska nivåer, eller om du behöver ännu ändra de kemikalier som du använder i din badtunna.
  2. Få någon avskum diagnostiseras. Periodvis kan du hitta några avskum i din badtunna vatten. När detta händer, innan du blint prova att lägga några kemikalier till din badtunna måste du se vilken typ av avskum du har. Anledningen till detta är att avskum faktiskt kan vara ett tecken på ett annat problem som du behöver för att fixa. När du har testat de kemiska nivåerna i ditt vatten, ta ett prov av ditt vatten till din lokala poolbutik, och har det testats. Den kommer att kunna tala om för dig vad som orsakat problemet.
  3. Köp rätt kemikalier eller söka ytterligare hjälp. När du vet vad receptet för din badtunna är, helt enkelt köpa rätt kemikalier som behövs för att behandla det. Eller, om det finns ett annat problem som är orsaken, söka professionell hjälp för att få den reparerad. Om du försöker göra dina egna reparationer, och göra dem skada, kan du finna dig själv med en badtunna som inte fungerar alls.
  4. Applicera de kemikalier som du köpt. När du får den nya kemikalie hem som du köpt, är det dags att tillämpa dem. Följ bara anvisningarna som följer med de kemikalier som tryckt. Genom att följa anvisningarna när de skrivs ut, då du minska risken för att orsaka skada på din badtunna. Efter att låta kemikalierna för att arbeta för en korrekt tid som anges av tillverkarens anvisningar, testa vattnet igen, så som beskrivs i det första steget.
  5. Kontrollera om ett rent filter. Kontrollera regelbundet att se till att ditt filter är rent. Syftet med ett filter är att rengöra ditt vatten trots allt, och en oren filter är en ledande orsak till scummy vatten. Om filtret inte är ren, så du behöver byta filtret.
  6. Ren exteriör. Det sista steget som du bör ta när behålla din badtunna är att rengöra utsidan. Att göra detta kommer att se till att du har en hydda badkar som ser sin, samt att se till att din badtunna kommer att pågå i många år framöver.