Vilka är de olika Resveratrol biverkningar?

August 3

Resveratrol, antioxidant tillägg som många tror kan ha fördelar förebyggande anti-aging och sjukdoms är en drog, oavsett hur naturligt det härstammar. Det finns kända resveratrol biverkningar inklusive stark mage upprörd, känslor av nervositet, stickningar förnimmelser, en revved känsla när medicineringen först tas fortsatte nervositet eller panik, och ledvärk. Utöver dessa biverkningar kan komponenterna i resveratrol ha negativa effekter när det tas tillsammans med vissa andra läkemedel, eller att de visar en hälsorisk för andra.

Magbesvär är troligen den vanligaste av de resveratrol biverkningar och det som mest rapporterats. Ofta, människor lider av diarré, medan andra rapporterar magen kramper. Vissa tillverkare av tillägget antyder att magproblem uppstår oftast när människor tar sämre versioner av denna druva hud derivat. Detta påstående är inte helt bevisat, och de med en tendens till att utveckla magbesvär kanske vill noga överväga dess användning.

Ledvärk är en annan av de biverkningar resveratrol som kan vara anledning till oro. Även mindre vanligt än biverkningar som diarré, kan det ändå få folk att behöva förlita sig på andra mediciner, som smärtstillande. Denna biverkan bör ge paus för dem med villkor som artrit.

Ett antal resveratrol biverkningar oro humör. Vissa människor känner sig som theyâ € ve konsumeras för mycket koffein när de använder detta tillägg och andra har en känsla av nervositet hela tiden. På samma sätt kan människor bli störd av myrkrypningar känsla på armar och ben. De med affektiva störningar, panikstörningar eller nervdysfunktion, bör kontrollera med sin läkare om detta Supplementa € s fördelar och risker.

Dessutom kan resveratrol påverka blodförtunnande, och människor på alla typer av blod tunnare eller trombocyter Reducer bör inte ta detta extrakt. Andra läkemedel kan påverkas av detta läkemedel. Det är särskilt viktigt att personer som har haft någon typ av cancer som påverkas av hormoner, såsom äggstockscancer, undvika resveratrol. Tillägget fungerar på samma sätt som hormoner som östrogen och kan öka cancerrisken för vissa människor.

Itâ € s viktigt att notera att biverkningar donâ € t inträffa med alla och det finns människor som upplever inga biverkningar resveratrol. Problemet uppstår när ett läkemedel vinner kändisstatus och verkar erbjuda löftet om saker som en längre eller friskare liv. Det sedan logiskt verkar vara en bra idé att ta det, och itâ € s handily finns på många olika typer av butiker. Dess tillgänglighet och status kan lura människor att tro på sin fullständig säkerhet, men som ett komplement, saknar den granskning som receptbelagda läkemedel genomgår. Ytterst bör människor göra sin forskning innan en mirakelkur, och om de tar några andra mediciner eller har pågående medicinska tillstånd bör en Doctora € s råd sökas innan nya tillskott försökt.

  • Vindruvor innehåller resveratrol.
  • Magen kramper kan orsakas av resveratrol.
  • Diarré är en möjlig biverkan av resveratrol.