Vad är Schnecken?

March 10

Schnecken är bakverk som har haft i Tyskland under många år, och är ganska lika kanelbullar och andra frukost bakverk, i det att de har liknande presentationer, och en del av samma ingredienser som dessa dessert objekt inkluderar. Invandrare har fört Schnecken från sin mark av ursprung till andra delar av världen, och dessa dagar, kan konsumenterna se dem i bagerier över hela världen. Schnecken är snigel formade - Schnecke är tyska för snigel - runda bakverk som ursprungligen haft som ett mellanmål på helgerna.

Färskost är den vanligaste fyllningen för Schnecken. Recept för detta bakverk är liknande i sina ingredienser till många andra för bullar eller kakor som är runt om i världen. Dessa är också gjorda med jäst så att de kan stiga.

Smak verk för denna bakelse punkt innefattar vanilj och kanel. Andra sötningsmedel kan också tillsättas. Vissa kockar gillar att is toppar Schnecken och liknande bakverk och andra smak objekt kan rullas in i den vikta degen. Hackade nötter kan också användas.

Även om vissa experter på denna typ av etnisk mat ange att detta objekt utmärker sig genom sin skapelse från enstaka bitar av degen, andra kockar fortfarande göra det genom att rulla ut en enda limpa degen och skär den i bitar för att baka det. Vissa dessert aficionados påpeka skillnaderna mellan den klassiska Schnecken konditorivaror och en annan tysk en kallas en Rugelach, vilket är ett liknande livsmedel men har några små ändringar.

Några av dem som spåra uppkomsten av denna tyska bakverk skriva det judiska matkulturen. I många fall, tyska judar och andra tyska invandrare, tog med sig sina egna recept till andra delar av världen, till exempel, till New York City, där dessa objekt kan en framträdande plats i ett bageri monter. Som en del av modern mat, är denna maträtt ofta kategoriseras med andra bakverk av europeiska utvinning, men skillnaden mellan väst- och östeuropeiska bakverk kan vara en intressant punkt att gälla för vad som blivit en världsomfattande snack post.

Det är också intressant att jämföra denna relativt enkla kanel / socker och deg skapande till andra recept antingen från den europeiska kontinenten eller de brittiska öarna eller moderna Storbritannien, såsom hot cross bullar bekanta i många delar av världen. En annan modern version av den här typen av mat är Kanelbulle eller kanelrulle som har antagits av stora livsmedels tjänsteföretag att erbjuda i livsmedel domstolar och andra serveringsställen.

  • Kanel används ofta för att smak Schnecken bakverk.
  • Schnecken är bakverk som har haft i Tyskland under många år, och konsumenterna kan se dem i bagerier över hela världen.