Vad är tyska Volym Training?

July 8

Populärt på 1970-talet i Tyskland, är den tyska volymen utbildningsprogrammet en styrketräning program där idrottaren utför tio repetitioner inom tio uppsättningar av en viss övning. Den tyska volym utbildningsprogrammet är ett snabbt och effektivt sätt att lägga muskelmassa snabbt, och många idrottare ser märkbara resultat i cirka sex veckor i kombination med en hälsosam diet. Träningen är en intensiv en, dock, och det är bäst att se en professionell tränare innan djupdykning i tyska volymträning.

Den tyska volymträning träning bör ske ungefär tre gånger i veckan med tillräcklig vila mellan träningsdagar. Det mest effektiva sättet att göra detta är att inrikta sig på specifika muskelgrupper för en dags träning, sedan gå vidare till en annan muskelgrupp på en annan dag. På dag ett, till exempel, kan en idrottsman väljer att arbeta ryggmusklerna i kombination med bröstmusklerna. Nästa träningspass dag, kan idrottaren rikta benen och kärna muskler såsom abs. På tredje träningen dagen kommer idrottaren rikta armar, axlar och nacke. Mellan träningsdagar, bör idrottaren tar en vilodag för att låta musklerna att återhämta sig ordentligt.

Tunga styrketräning är inte målet för tyska volymträning; idrottaren kommer istället lyfta ungefär hälften av sin maximala lyftkapacitet. Om en idrottsman kan bänkpress högst trehundra pounds (136 kg), till exempel att idrottare kommer att välja en vikt som är ungefär hälften av max vikt eller cirka 150 pounds (68 kg). Detta gör det möjligt för idrottare att framgångsrikt slutföra de tio reps nödvändiga för den tyska volymen utbildningsmodell.

En typisk träningsdagen börjar med en övning. Idrottaren kommer att utföra tio repetitioner av övningen, sedan vila en kort tidsperiod. Han kommer då att göra en annan uppsättning av tio repetitioner och vila igen. Idrottaren kommer att upprepa denna process tio totalt gånger med samma övning innan man går vidare till nästa övning. En utbildningsdag oftast bara består av 4:56 totala övningar, var och en inkluderande tio repetitioner i varje tio uppsättningar. Många idrottare som gör det här träningspasset känns som om de inte åstadkomma mycket i början eftersom vikten känns för ljus. Den tyska volym träningspass har en kumulativ effekt, dock, och i slutet av träningen, kommer musklerna har trött nog att idrottaren kommer att märka resultat.

  • Tysk volymträning effektivt och snabbt kan lägga muskelmassa.
  • Bänkpress kan användas för tysk volymträning.