Vad behöver jag för att bygga en Go-Kart?

April 27

Om du har beslutat att bygga en go-kart, finns det i huvudsak två handlingsplaner du kan ta. Ett sätt är att köpa go kart kit som kommer att innehålla allt du behöver för att bygga en go-kart. Din andra alternativet är att montera material från en mängd olika källor och komma med dina egna planer och designer för gokart. Här är några skäl till varför båda alternativen kan vara mer som du vill.

En av fördelarna med ett kit är att du sparar mycket tid och kraft på att hitta alla de små komponenter som du behöver för att bygga en go-kart. Satsen kommer att innehålla det mesta du behöver, med undantag för några grundläggande verktyg som kommer att krävas för monteringen. Även om du kan välja att använda en färdigförpackad kit, kan du fortfarande anpassa din go-kart genom att komma med egna dekaler, val av färg jobb, och andra små sakerna. Detta kommer att hjälpa dig att fortfarande ha känslan av att skapa något från grunden och gör det unikt ditt eget.

Det andra alternativet är att bygga en go-kart på gammaldags sätt. Detta kommer att innebära att göra en lista över alla de objekt som du behöver och sedan lokalisera varje objekt. För att få processen igång, leta upp information på Internet om hur bygga en go-kart från grunden. Det finns flera DIY webbplatser som ger dig en grundläggande lista på vad du behöver, samt några förslag på var man kan hitta de väsentliga komponenterna.

Om du väljer att bygga en go-kart från grunden, det finns ett antal platser för att få de delar du behöver. Till exempel kommer du att gamla tryck gräsklippare hjul kommer att fungera bra, tillsammans med små motorer. Styrkolonner och enkla axlar kan också göras från andra delar du kan skörda från någon skrotupplag. När kroppen är det möjligt att konstruera det från en kombination av trä och metall komponenter som du också kan skörda från flera källor.

För pekare, nätverk med andra människor som bygger go-kart i ditt område, eller hitta en anslagstavla på nätet. Du kommer att finna att många människor tycker om att använda både kit och bygga en go-kart från grunden, och de är ofta väldigt glad att komma med förslag för att hjälpa någon ny till tidsfördriv. Med lite ansträngning, kommer du snart att ha din lista över viktiga poster och vara redo att bygga din egen personliga gokart.