Vad är ett postorderbrud?

May 1

En "postorder brud" är en term som ofta används för att hänvisa till en kvinna som går med en tjänst som är utformad för att ställa upp henne med en man från en annan, i allmänhet mer utvecklade, land. Den "postorder" titel syftar på det faktum att sådana kvinnor används för att publicera sina personuppgifter i kataloger att utländska män kunde titta på. Men i dag, en typisk "postorder brud" skulle gå via en online matchmaking service.

Många postorderbrudar kommer från länder som Ryssland, Filippinerna, och Ukraina. Dessa länder är ganska dålig, och många kvinnor längtar efter ett bättre liv i ett mer ekonomiskt utvecklat land, såsom Förenta staterna, Kanada, eller Australien. De män som är intresserade av en sådan brud är ofta relativt rika män som har skilt sig, eller har inte haft framgång med kvinnor i det förflutna. I många fall, bestämmer de sig för att fullfölja en kvinna från en mindre utvecklat land, eftersom de tror att sådana kvinnor blir undergiven dem, till skillnad från de mer självständiga kvinnor från sina hemländer. De har också ofta väljer brudar som är betydligt yngre, ofta med så mycket som 20 eller 30 år.

Även i det förflutna, kan ett postorder bruden har gått till gifta sig med en man som hon aldrig hade träffat förut, i dag finns det vanligtvis en uppvaktning process som krävs. Normalt en man som är intresserad av att hitta den här typen av bruden kommer att köpa ett medlemskap med en eller flera myndigheter som gör honom att träffa och kommunicera med utländska kvinnor. Han kommer då att åka till det land där byrån är baserad, och träffa många av kvinnorna där. Han kan gå på privata datum med de kvinnor som han är intresserad av, och kan även föreslå äktenskap. Kvinnor kan vara selektiv, och behöver inte gifta sig med den första mannen som frågar; Men många gör, bara för att de vill lämna sitt hemland.

Problem med postorder äktenskap har fört noggrann granskning av postorderbrudrörelsen i USA, och en lag som undertecknades i handling under 2006 kallas "internationella äktenskap Broker Regulation Act" ställer höga förstärkningar på en man som driver en postorder brud. Till exempel måste upplysa om sin kriminella och äktenskaplig bakgrund, kommer han att kontrolleras för sexualbrott, och kvinnan måste gå med på att kommunicera med varje specifik människa som vill kontakta henne.

  • Män som inte har varit särskilt framgångsrik med kvinnor i det förflutna kan vara intresserad av postorderbrudar.
  • Ryssland är ett land med postorderbrudar.
  • Det är vanligtvis en uppvaktning process som krävs postorder brud process.
  • Män som väljer ett postorder bruden plockar vanligtvis en kvinna som är betydligt yngre.
  • En postorder brud kanske inte uppfyller sin potential make personligen fram till dagen för bröllopet.